nejlepší "pevnost"
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POslední dobou inklinuju k balíkům 3 v jednom určitě se nepoperou a kvalita záleží na tom jakého výrobce preferujete U mne zatím ESET a Smart securyty.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
u mě je to jasná volba v podobě: Active virus shield+kerio 4.2.2+spy bot destroy a stačí mi to
jinak jak skončí free antivir(1rok) půjdu určitě do Kasperskyho antiviru

jinak jak skončí free antivir(1rok) půjdu určitě do Kasperskyho antiviru

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
co je podle vás nej firewall? je mi jedno jestli je shreware nebo free.
Naposledy upravil(a) weem dne 05 čer 2007 20:37, celkem upraveno 2 x.
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
podle mě Kerio personal ale bude tu dalších 10 lidí co ti řekne jiný firewall - všechno je to o tom jak se ti s ním pracuje -nastavuje-jak ti funguje-jak ho využiješ a obecně nejde říct ten je nejlepší.Na trhu je asi 5-6 dost dobrých firewallů co se od sebe liší jen drobnostmi ale ochrana je +- stejná a rozdíl v reálu jako bězný uživatel stejně nepoznáš 

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
ps. k baron prášil. Kdyby nevydělávali miloiny, ale po zaplacení peněz do toho vložených + nějaké ty provize (ale ne šesti-ciferná čísla) by to už dávali zy "symbolickou cenu" tak tohle nedělám. Autorská práva ve své nynější podobě jsou vlastně na okrádání lidí. To je jen můj názor.
pps.: umění to je.. než se ti podaří najít ten správný crack a další "nádobíčko"... někdy si říkám, že bych si to radši koupil
.
ppps.: já se tim nechlubim, myslel jsem to jako "vtip", ale nevyznělo to tak.
//ne,opravdu to nevyznělo jako vtip! a navíc to cpeš do každýho druhýho příspěvku.
//tady to zamykám
//Baron Prášil
pps.: umění to je.. než se ti podaří najít ten správný crack a další "nádobíčko"... někdy si říkám, že bych si to radši koupil

ppps.: já se tim nechlubim, myslel jsem to jako "vtip", ale nevyznělo to tak.
//ne,opravdu to nevyznělo jako vtip! a navíc to cpeš do každýho druhýho příspěvku.
//tady to zamykám
//Baron Prášil
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”