Zdravim. Potřeboval bych nový notebook, který by zvládal méně náročné hry typu diablo 3... Zároveň by taky měl vydržet aspoň 7 hodin nabitý (se sníženým svitem a vyplou wifinou - kvůli škole) a mělo by se na něm dobře psát. Proč okay.cz ? Díky známé si mohu koupit zboží za nákupní cenu (-30%). Pokud se nenajde vhodný notebook na jejich stránkách(jejich sortiment není zrovna největší), tak vybírat někde jinde ovšem pouze za 20k.
Tak u nich ten výběr není opravdu moc velký... leda http://www.okay.cz/sony-vaio-s13-cerny-svs1311p9eb-cez/ , ale není to nejvýkonnější, GT640M je celkem slabá grafika (na notebook za tu cenu), ale zas na druhou stranu je to SONY a to je kvalita (jednoho Soňáka mám doma, tak vím o čem mluvím). Ale když se dívám po něčem s dlouhou výdrží tam se výš jak na GT640M taky jinde nedostanu, takže bych vzal asi toho Soňáka...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Vzal bych to Vaio S13 - tam nic lepšího nenajdeš a o 7k níž taky ne... Jen ta obrazovka, já bych tohle rozlišení už zakázal. Minimálně v týhle cenový hladině. Vaia jsou kvalitní a pokud vím, tak k týhle řadě je dokoupitelná baterka co skoro zdvojnásobí výdrž baterky. Jakoby se tam zacvakne - počítač je sice pak o cca 500g těžší a o něco tlustší, ale ta výdrž... :) A taky jsem viděl biosmod na taktování tý GK, že dosáhla až přes 650M, což na taktování ntb není vůbec zlý. :)
TO rozlišení bych tak neřešil, je to 13" a kdyby tam bylo vyšší rozlišení tak už by to bylo všechno strašně malé a blbě by se na to dívalo.
To Clorky :
1. Nevydrží tolik co chce
2. Pokud to bude furt přenášet tak ty panty moc nevydrží...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
TO ano, ale zas poměr cena kvalita je u toho Vaia uplně jinde...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Ahoj všem,
potřeboval bych pomoct s napojením formuláře z Webnode na Raynet CRM pomocí Make (Integromat). Na Webnode běží klasický kontaktní formulář, který odesílá data e-mailem. Potřebuji, aby se vyplněné formuláře automaticky přepisovaly do...
Poslední příspěvek
Ahoj,
pokud chceš, klidně ti s tím pomůžu – mám zkušenosti s Make i Raynetem. Stačí správně nastavit hlavičky, JSON tělo a ověřit autorizaci, aby to vše fungovalo spolehlivě.
Napiš mi do zprávy, můžeme to projít nebo ti to rovnou celé nastavit.