Skype a CPU Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Skype a CPU Vyřešeno
Ahoj lidi, chtěl jsem ze zeptat, mám nastaveno aby mi skype najížděl se zapnutím počítače. Dneska jsem měl počítač dost zpomalenej a podíval jsem se do správce úloh na vytížení CPU a byla na 100% a lítala mezi 20-100%. Mrknul jsem na procesy a tam bylo že skype má 29 procesů a vytížení 70 000kb (nebo tak něco s těma 70 000 :))), potom jsem zkusil skype vypnout a počítač se zklidnil, přestal tak hučet a CPU spadla na 2-18%. Je to normální. Asi není dobrý mít ten skype pořád online???co? děkuji za odpověď
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skype a CPU
Pokud máš dobrý připojení na net a PC se Skype ti běží víceméně stále, tak si tě v systému Skype vyberou jako server, přes něj tečou data od dalších Skype uživatelů. Ty pak občas dokážou jak vytížit jak tvoje připojení na net, tak občas i vlastní PC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype a CPU
no to je pěkný, takže mě skype používá jako převaděč :))))) takže, jestli jsem to pochopil, je lepší skype vypínat a zapínat ho jenom při potřebě s někým mluvit???
Zpět na “Komunikace na internetu”