Skype a CPU Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

andrebalaz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype a CPU  Vyřešeno

Příspěvekod andrebalaz » 10 bře 2013 23:33

Ahoj lidi, chtěl jsem ze zeptat, mám nastaveno aby mi skype najížděl se zapnutím počítače. Dneska jsem měl počítač dost zpomalenej a podíval jsem se do správce úloh na vytížení CPU a byla na 100% a lítala mezi 20-100%. Mrknul jsem na procesy a tam bylo že skype má 29 procesů a vytížení 70 000kb (nebo tak něco s těma 70 000 :))), potom jsem zkusil skype vypnout a počítač se zklidnil, přestal tak hučet a CPU spadla na 2-18%. Je to normální. Asi není dobrý mít ten skype pořád online???co? děkuji za odpověď

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Skype a CPU

Příspěvekod Speed_dead » 11 bře 2013 08:21

Pokud máš dobrý připojení na net a PC se Skype ti běží víceméně stále, tak si tě v systému Skype vyberou jako server, přes něj tečou data od dalších Skype uživatelů. Ty pak občas dokážou jak vytížit jak tvoje připojení na net, tak občas i vlastní PC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

andrebalaz
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Skype a CPU

Příspěvekod andrebalaz » 11 bře 2013 19:10

no to je pěkný, takže mě skype používá jako převaděč :))))) takže, jestli jsem to pochopil, je lepší skype vypínat a zapínat ho jenom při potřebě s někým mluvit???

Zpět na “Komunikace na internetu”