Ahoj vsem,
Vcera jsem potreboval vypalit jeden 6GB soubor (ISO) na DVD+DL a na 3x me to bud pri vypalovani, nebo pri kontrole vypalenyho disku hodilo chybu - zkouseno na 2 ruznejch vypalovackach. Pro upreseneni - chtel jsem to vypalit jako datovej disk, na kterym by byl ten ISO soubor ulozenej - ne jako kopii disku ulozenyho v tom ISO souboru. Obe vypalovacky jinak palej bez problemu a 99% placek v nich vypalenecjch chodej OK. Nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem soubor zaRARoval do haldy 100MB souboru a pak se to vypalilo v pohode. Pokud se spravne pamatuju, tak tenhle problem uz jsem pred casem mel a vyresil jsem ho uplne stejne - rozdelenim do vic RARu. Tenkrat se myslim jednalo o soubor o velikosti kolem 7GB. Jiny data me jsou palit na DVD+DL uplne bez problemu.
Chci se teda zeptat, jestli nahodou neexistuje nejaky omezeni, co se tyce velikosti souboru, kterej lze vypalit "v jednom kuse" na DVD+DL? Nebo cim by to mohlo bejt?
Predem moc dik za odpovedi.
Vypaleni 6GB souboru na DVD+DL
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypaleni 6GB souboru na DVD+DL
Měl si zkusit tenhle program:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
a nevypalovat to jako data..
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
a nevypalovat to jako data..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
To samozrejme vim, ze se da ISO vypalit jako kopie toho disku, kterej je v tom ISO souboru ulozenej... ale jde me o to, proc me ten jeden 6GB a vetsi soubor nesel vypalit na DVD+DL proste jako normalni soubor... To je fuk, ze je to ISO a dalo by se to vypalit i jako obsah toho ISO souboru... z jistejch duvodu, ktery tady nechci rozebirat (nevim jestli to neni proti pravidlum fora) jsem to tak proste palit nechtel... budu mit treba HD film, kterj bude mit 6GB nebo vic a ten me taky nepujde vypalit, protoze je moc velkej? Jde me proste o to, jestli se vubec tak velkej soubor v jednom kuse na DVD+DL vypalit da... a jestli jo, tak proc me to neslo...
-
- Pohlaví:
Dle mého názoru to nezvládne ten program, bohužel neopíšeš zásadní info a to v čem to pálíš.
Zkus: http://pcworld.cz/download/ashampoo-bur ... darma-8422
Zkus: http://pcworld.cz/download/ashampoo-bur ... darma-8422
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě mě napadla taková věc, jaký používáš na systémovém disku file format? klik pravým na Místní disk C a zvol vlastnosti a uvidíš tam buď NTFS nebo FAT
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Blue Spirit: Palim to v Neru Express 6.6.0.14.
Memphisto: File format mam NTFS... FAT32 jsem mel naposledy asi pred 10 ledy na Win98
To vim, ze FAT32 ma omezeni na maximalni velikost souboru asi na 2GB, nebo kolik to tenkrat bylo...
Memphisto: File format mam NTFS... FAT32 jsem mel naposledy asi pred 10 ledy na Win98

Naposledy upravil(a) Mr.Voza dne 15 bře 2013 11:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Zkus to Ashampoo, já DL nikdy nepálil a tak střílím od boku.
Nero 6 mám také, ale to už je trochu historický, možná DL neumí!
Nero 6 mám také, ale to už je trochu historický, možná DL neumí!
To nevim, no... podle me, kdyby to Nero neumelo vypalit, tak me to rekne uz pred vypalovanim disku, nebo behem vkladani souboru, ktery po nem chci vypalit, ne? A ne ze to zacne palit a az behem vypalovani, nebo az pri kontrole dat me nahlasi, ze se to nepodarilo...
A DL umi, potoze jiny data v nem palim na DL bez problemu...
A DL umi, potoze jiny data v nem palim na DL bez problemu...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem se chtěl jen zeptat, protože i dnes jede spousta lidí na FAT32 a pak se diví...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Já taky nevím, ale pokud by to neumělo vypálit tak ti nic říkat nemusí, protože ten disk nezná a není na to naprogramované. Zkus ten druhý prgr. a budeš možná moudřejší.
Nero ten disk to zna, protoze:
za 1. Kdyz dam do vypalovacky normalni DVD-R, tak se me v Neru dole na ty ose zobrazi, ze na to DVD muzu ulozit 4,7GB a jak postupne pridavam soubory, tak se ta osa zaplnuje... a kdyz dam do vypalovacky DL, tak se tam zobrazi osa dlouha 8,5GB...
za 2. Kdyz tam dam palit jakykoliv jiny data, nez jeden 6GB velkej soubor - treba 60 souboru x 100MB, nebo 6 souboru x 1GB, tak me je to vypali uplne bez problemu...
za 1. Kdyz dam do vypalovacky normalni DVD-R, tak se me v Neru dole na ty ose zobrazi, ze na to DVD muzu ulozit 4,7GB a jak postupne pridavam soubory, tak se ta osa zaplnuje... a kdyz dam do vypalovacky DL, tak se tam zobrazi osa dlouha 8,5GB...
za 2. Kdyz tam dam palit jakykoliv jiny data, nez jeden 6GB velkej soubor - treba 60 souboru x 100MB, nebo 6 souboru x 1GB, tak me je to vypali uplne bez problemu...
-
- Pohlaví:
Dobrá tedy, nicméně než se ozve někdo kdo zná konstruktivní radu, tak zkus to Ashampoo 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 5332
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 5198
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 4063
-
od L.L