Vypaleni 6GB souboru na DVD+DL

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Mr.Voza
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypaleni 6GB souboru na DVD+DL

Příspěvekod Mr.Voza » 15 bře 2013 08:12

Ahoj vsem,

Vcera jsem potreboval vypalit jeden 6GB soubor (ISO) na DVD+DL a na 3x me to bud pri vypalovani, nebo pri kontrole vypalenyho disku hodilo chybu - zkouseno na 2 ruznejch vypalovackach. Pro upreseneni - chtel jsem to vypalit jako datovej disk, na kterym by byl ten ISO soubor ulozenej - ne jako kopii disku ulozenyho v tom ISO souboru. Obe vypalovacky jinak palej bez problemu a 99% placek v nich vypalenecjch chodej OK. Nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem soubor zaRARoval do haldy 100MB souboru a pak se to vypalilo v pohode. Pokud se spravne pamatuju, tak tenhle problem uz jsem pred casem mel a vyresil jsem ho uplne stejne - rozdelenim do vic RARu. Tenkrat se myslim jednalo o soubor o velikosti kolem 7GB. Jiny data me jsou palit na DVD+DL uplne bez problemu.

Chci se teda zeptat, jestli nahodou neexistuje nejaky omezeni, co se tyce velikosti souboru, kterej lze vypalit "v jednom kuse" na DVD+DL? Nebo cim by to mohlo bejt?

Predem moc dik za odpovedi.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Vypaleni 6GB souboru na DVD+DL

Příspěvekod jaro3 » 15 bře 2013 09:37

Měl si zkusit tenhle program:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
a nevypalovat to jako data..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Mr.Voza
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr.Voza » 15 bře 2013 10:04

To samozrejme vim, ze se da ISO vypalit jako kopie toho disku, kterej je v tom ISO souboru ulozenej... ale jde me o to, proc me ten jeden 6GB a vetsi soubor nesel vypalit na DVD+DL proste jako normalni soubor... To je fuk, ze je to ISO a dalo by se to vypalit i jako obsah toho ISO souboru... z jistejch duvodu, ktery tady nechci rozebirat (nevim jestli to neni proti pravidlum fora) jsem to tak proste palit nechtel... budu mit treba HD film, kterj bude mit 6GB nebo vic a ten me taky nepujde vypalit, protoze je moc velkej? Jde me proste o to, jestli se vubec tak velkej soubor v jednom kuse na DVD+DL vypalit da... a jestli jo, tak proc me to neslo...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 15 bře 2013 10:23

Dle mého názoru to nezvládne ten program, bohužel neopíšeš zásadní info a to v čem to pálíš.

Zkus: http://pcworld.cz/download/ashampoo-bur ... darma-8422

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 bře 2013 11:19

Ještě mě napadla taková věc, jaký používáš na systémovém disku file format? klik pravým na Místní disk C a zvol vlastnosti a uvidíš tam buď NTFS nebo FAT
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Mr.Voza
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr.Voza » 15 bře 2013 11:26

Blue Spirit: Palim to v Neru Express 6.6.0.14.

Memphisto: File format mam NTFS... FAT32 jsem mel naposledy asi pred 10 ledy na Win98 :lol: To vim, ze FAT32 ma omezeni na maximalni velikost souboru asi na 2GB, nebo kolik to tenkrat bylo...
Naposledy upravil(a) Mr.Voza dne 15 bře 2013 11:29, celkem upraveno 1 x.

guest

Příspěvekod guest » 15 bře 2013 11:28

Zkus to Ashampoo, já DL nikdy nepálil a tak střílím od boku.

Nero 6 mám také, ale to už je trochu historický, možná DL neumí!

Mr.Voza
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr.Voza » 15 bře 2013 11:32

To nevim, no... podle me, kdyby to Nero neumelo vypalit, tak me to rekne uz pred vypalovanim disku, nebo behem vkladani souboru, ktery po nem chci vypalit, ne? A ne ze to zacne palit a az behem vypalovani, nebo az pri kontrole dat me nahlasi, ze se to nepodarilo...

A DL umi, potoze jiny data v nem palim na DL bez problemu...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 bře 2013 11:34

Já jsem se chtěl jen zeptat, protože i dnes jede spousta lidí na FAT32 a pak se diví...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 15 bře 2013 11:35

Já taky nevím, ale pokud by to neumělo vypálit tak ti nic říkat nemusí, protože ten disk nezná a není na to naprogramované. Zkus ten druhý prgr. a budeš možná moudřejší.

Mr.Voza
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr.Voza » 15 bře 2013 11:59

Nero ten disk to zna, protoze:

za 1. Kdyz dam do vypalovacky normalni DVD-R, tak se me v Neru dole na ty ose zobrazi, ze na to DVD muzu ulozit 4,7GB a jak postupne pridavam soubory, tak se ta osa zaplnuje... a kdyz dam do vypalovacky DL, tak se tam zobrazi osa dlouha 8,5GB...

za 2. Kdyz tam dam palit jakykoliv jiny data, nez jeden 6GB velkej soubor - treba 60 souboru x 100MB, nebo 6 souboru x 1GB, tak me je to vypali uplne bez problemu...

guest

Příspěvekod guest » 15 bře 2013 12:04

Dobrá tedy, nicméně než se ozve někdo kdo zná konstruktivní radu, tak zkus to Ashampoo :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování stahovaných souborů
    od Riviera kid » 07 čer 2025 16:47 » v Windows 11, 10, 8...
    10
    5332
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 06:56
  • Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
    od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory
    2
    5198
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    15 lis 2024 11:04
  • Velikost souboru a složek na disku
    od L.L » 05 úno 2025 11:50 » v Vše ostatní (sw)
    5
    4063
    od L.L Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 17:42

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”