Ahoj,
platím měsíčně za Minecraft server 225Kč měsíčně. Napadlo mě, proč si za tu cenu nezřídit VPS, že bych si na něm mohl vytvořit složku s více hrami a vždy spustit jeden server na hru. Myslím že by to mělo jít. Potřeboval bych tedy VPS do 250Kč měsíčně s tím, že by měl utáhnout:
Minecraft server max 10 slotů
MTA SA max 32 slotů
SAMP max 50 slotů
CS 1.6 max 12 slotů
A takto ty nižší varianty. Jaké by měl mít server minimální HW? Počítám tak 1GB ram a alespoň 1,2GHz procesor. Server by měl běžet plynule. A ještě bych potřeboval doporučit nějaký VPS hosting. Jsem zvyklí s pipni START, tedy servery zvládnu v DEBIANU bez problémů vytvořit.
Díky.
Virtuální hosting Vyřešeno
Virtuální hosting Vyřešeno
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Re: Virtuální hosting
Pro Vaše účely Vám mohu doporučit VPS Extra
http://www.hexageek.com/cze/pages/vps-v ... ate-server
Vámi uvedené hodnoty jsou moc nízké, pouze 10 slotový minecraft vyžaduje minimálně 1GB RAM, pro zbylé požadavky by mělo 1GB RAM postačovat tzn VPS potřebujete minimálně se 2GB RAM a CPU cca 3GHz aby jste tam mohl mít vše co jste napsal.
Osobně mám na HEXAGEEK dvě VPS na kterých mám herní servery a s jejich kvalitou a výkonem jsem velmi spokojen "hodně muziky za málo peněz" :)
http://www.hexageek.com/cze/pages/vps-v ... ate-server
Vámi uvedené hodnoty jsou moc nízké, pouze 10 slotový minecraft vyžaduje minimálně 1GB RAM, pro zbylé požadavky by mělo 1GB RAM postačovat tzn VPS potřebujete minimálně se 2GB RAM a CPU cca 3GHz aby jste tam mohl mít vše co jste napsal.
Osobně mám na HEXAGEEK dvě VPS na kterých mám herní servery a s jejich kvalitou a výkonem jsem velmi spokojen "hodně muziky za málo peněz" :)
Re: Virtuální hosting
Jojo díky za doporučení. Nevím zda je správně chápáno, ale myslím že vždy bude běžet jen jedna hra a ne všechny najednou.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3014
-