Pravidelné Plzeňské pivo

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 30 kvě 2007 13:16

karlos píše:Kdo má chuť, tak se může simultáně připojit.

Máš štěstí že nemám web kameru je to tak šílený že bych do toho šel.(teda jestli si to myslel takhle)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 čer 2007 13:17

Chlapci kontrolní otázka stav žíži dnes a zítra na českých tocích v okolí Plzně? Jen že pár piv by neuškodilo.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 14 čer 2007 14:32

Vy mi s tou Plzní a Plzní pěkně pijete krev. A co my tady? Já tu do sebe leju jednoho Klasika za druhým a jen to syčí. Ještě, že stojí jen sedmičku. Lednička má asi taky žížu, protože místo ledničkování začíná topit. :x

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 14 čer 2007 16:22

Já už radši přešel na pivo za 3,90 Kč. Hodilo by se sice na zálévání kytek, ale teče to.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 čer 2007 16:45

Chlapi, já bych si dal pivo, až bych brečel. Od pondělka sedím od rána do noci v práci a makám na nové mašině, abych mohl jet příští týden na dovolenou. Slibuji vám, že pak z piva nevylezu až do soboty... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

ja tez

Příspěvekod cybernovi » 14 čer 2007 17:34

já se potřebuju zmrskat jako dobytek.. nedávám jednu zkoušku za druhou tak by to chtělo se někde zpít do němoty :D

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 čer 2007 17:56

Tedy na to plzeňské chodím celkem pravidelně. Sice střídavě do ledničky na Gambáč a občas na Gambáč točený do místních hospůdek, ale až do Plzně se mi na něj nechce, i když bych si tam rád u pivka zavzpomínal na časy svobodného a bezstarostného mládí při toulkách plzeňskými hospůdkami, které již dnes asi neexistují.
Takže sportu zdar a vzpírání zvlášť (plných půllitrů)!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 čer 2007 18:10

cybernovi a si v Plzni nebo v hradci?

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

plzen

Příspěvekod cybernovi » 14 čer 2007 19:07

v Plzni, ale nevidim to moc valne.. nejak moc se toho dneska po me chce, tak asi nestiham :(

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 čer 2007 19:21

A jak zítra odpol odjezd směr hradec nebo zůstáváš

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”