Písnička z fotbalu

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

varok
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Písnička z fotbalu

Příspěvekod varok » 05 dub 2013 18:37

Dobrý den, nevěděl by jste prosím někdo, co je za písničku v ukázce na fotbal? V televizi občas bývá upoutávka na nějaké mistrovství ve fotbale, nebo co. Je tam písnička co se mi líbí. Jakoby to zpíval robot.

Reklama
fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Písnička z fotbalu

Příspěvekod fatalfanatic » 05 dub 2013 19:38

[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

shen477
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod shen477 » 05 dub 2013 19:43

Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

varok
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod varok » 05 dub 2013 20:38

Ani jedna to není. Bývá to myslím na nově a je to taková prostě moderní písnička. Něco jako robot. Neumím anglicky, ale podle sluchu se mi zdá, jakoby zpívat Stop and Rop, nebo tak něco. Samozřejmě s anglickým zněním.
Myslím, že je to nějaké Legue Mistrů, moc se v tom nevyznám. Je to pro rok 2013. Teď asi někdy bude. Sem tam to dávají v TV nova, nebo na primě. Teď si nejsem jistý. Zkoušel jsem podle těch slov co jsem napsal hledat přes youtube, ale nic.

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Dub 2013 21:35) ---

Nikdo prosím neví? Je to prostě taková drsnější písnička, už jsem to kdysy slýchával v rádiu, jenom nevím, kdo to zpívá. V té ukázce v televizi to je takové na začátku kousané jako robot, takové jakoby Stop and Rob, nebo tak něco a pak podobný zvuk, jako když DJ točí tím kotoučem, nebo tak něco.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 06 dub 2013 10:05

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

varok
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod varok » 06 dub 2013 14:16

Pořád to není ono, ale něco v tomhle stylu. V reklamě jen kousek, asi 10-15 sekund. Myslím že je to z nějaké obyčejné písničky, ale na začátku je takové jakoby robot.
Bývá to několikrát za den v televizi. Reklama na Champion Legue, Mistrovství světa ve Fotbale, nebo něco s fotbalem.

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Dub 2013 14:54) ---

Nakonec jsem to našel. Ptal se na tuhle písničku i někdo na jiném foru, tak jsem si to našel. To z té reklamy je asi od 37 sekundy dále. http://www.youtube.com/watch?v=cV-5huBbne8

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”