Minecraft Tekkit Classic

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

JsemToJa
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Minecraft Tekkit Classic

Příspěvekod JsemToJa » 21 dub 2013 16:28

Zdravím.Potřeboval bych pomoc s řešením problému ohledně Tekkitu.Rozhodli jsme se s kámošema že uděláme server přes hamachi.Všem všechno funguje mě taky až na napojení na server.Launcher,Hamachi vše máme stejnou verzi.A teď k problému.Když se chcu připojit na server tak mi to napíše konec datového proudu.Předem děkuji za všechny odpovědi.Kdyby jste potřebovali ještě bližší informace tak zodpovím.Ještě jednou díky

Reklama
Voldacz
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Minecraft Tekkit Classic

Příspěvekod Voldacz » 21 dub 2013 16:36

Máš stejnou verzi serveru jako tvého tekkit launcheru ??

JsemToJa
nováček
Stav:

Příspěvekod JsemToJa » 21 dub 2013 16:51

Ano mám.

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 21 dub 2013 17:04

Kámoši se k tomu, kdo zakládá server napojí, ale ty ne - takhle sem to pochopil.

Určitě zadáváš správnou adresu? Jestli server neběží na výchozím portu (25565), tak musíš zadat do adresy i port.
Pak se podívej se do hamachi, jaká je kvalita spojení s tím, kdo zakládá server. Jestli třeba nemáte relayed tunnel.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

JsemToJa
nováček
Stav:

Příspěvekod JsemToJa » 21 dub 2013 17:08

Ano pochopil jsi to správně.Nemusí tam být port ostatním to jede bez toho.Spojení s zakládatelem taky mám...

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 21 dub 2013 17:44

Tím
Spojení s zakládatelem taky mám...

si teda myslel, že máte na hamachi OBA VZÁJEMNĚ direct tunnel (zelený symbol)?
Můžete se na hamachi zkusit pingnout - jestli dorazí odpověď tobě i jemu.

Asi první věc, co se praktikuje je si ověřit, že je hamachi povolený ve firewallu.

Pak můžeš u sebe nastavit pro hamachi vyšší prioritu v seznamu síťových adaptérů. Jdi do centra síťových připojení ->
změnit nastavení adaptéru -> tam stiskni klávesu ALT a tím se zobrazí panel nabídek -> tam dej upřesnit ->
upřesnit nastavení -> přesuň hamachi úplně nahoru a potvrď.

Pak ještě můžeš (nebo oba) zkusit změnit nastavení portů v hamachi - to je popsaný třeba tady.
Pak je ještě potřeba ty nastavený porty přesměrovat (naforwardovat) v nastavení routeru.

Když vůbec nic nezabere, tak prostě máte mezi sebou špatný spojení nebo to blokuje jiná aplikace/firewall.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

Zpět na “Hry”