Video mám pouze černobílé - pomoc
Video mám pouze černobílé - pomoc
Ahoj, prosím o radu jak opravit přehrávání videa, které je pouze černobílé. Všechny videa mám pouze černobílé a už opravdu nevím čím to napravit. Mám win98SE. Zkoušel jsem různé kodeky, ale asi to nebyl nikdy ten správný, jelikož je to pořád stejné. Pomoc pomoc pomoc. Díky
Nevím zda s tím bude mít něco společného s druhem přehrávače, ale zkoušel jsem to na win media player a micro dvd. Ale určitě to nebude mít nic společného s druhem přehrávače, jelikož jsem si teď vzpomněl, že když to video na tomto PC na kterém to nejde pustím přes druhý komp, tak tam to šlape normálně barevně. Jen je to již PC dědeček a tak bych to potřeboval zprovoznit na tomto kompu.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
proč používáš tak zastaralý systém?
/Promiň, ale od člověka se 2 a půl hvězdou, bych čekal poněkud smysluplnější radu. Jsou lidé, kteří si s počítačem nehrají, ale pracují s ním a pro jejich práci jim postačuje i starý systém. Proto nepotřebují vyhodit z okna peníze za drahou hračku, jako mnoho jiných. I tito lidé však mohou mít potíže a mají právo na skutečně fundovanou odpověď, vedoucí k odstranění jejich potíží. V žádném případě si nezaslouží posměch, že nemají ten nejrychlejší počítač v ulici...
/Karlos

/Promiň, ale od člověka se 2 a půl hvězdou, bych čekal poněkud smysluplnější radu. Jsou lidé, kteří si s počítačem nehrají, ale pracují s ním a pro jejich práci jim postačuje i starý systém. Proto nepotřebují vyhodit z okna peníze za drahou hračku, jako mnoho jiných. I tito lidé však mohou mít potíže a mají právo na skutečně fundovanou odpověď, vedoucí k odstranění jejich potíží. V žádném případě si nezaslouží posměch, že nemají ten nejrychlejší počítač v ulici...
/Karlos
► Zobrazit spoiler
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
to jkmaxfli: To byla odpověď, která problém vyřešila jednou provždy
Ale k původní otázce: asi jsem při neděli trochu zabržděnej.
Tvůj popis problému

Ale k původní otázce: asi jsem při neděli trochu zabržděnej.

znamená, že na jednom compu si pustíš video z HD nebo DVD a na počítačovém monitoru se ti to video zobrazuje černobíle a na jiném compu se ti to samé video zobrazuje na počítačovém monitoru barevně?...když to video na tomto PC na kterém to nejde pustím přes druhý komp, tak tam to šlape normálně barevně
No myslel jsem tím, že na prvním PC spustím video z jeho HDD a video je černobílé, ale když ten stejný soubor video z HDD prvního PC spustím na druhém PC spojený s tím prvním na síti přes síť, tak to video je normální. Na obou PC jsou Win98SE. Proto si myslím, že to bude asi nějakým kodekem nebo něčím podobným. A to bych právě potřeboval poradit. Dík
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na kontrolu kodeků bych doporučil Codec Installer.
Codek pack
Doporucuji CodecPack All In 1 v6.0.3.0
Pouzivam uz dlouho a vzdy bez problemu.
http://tahaj.sme.sk/software/55?rf=1
Pri instalaci necham napoprve vsetak jak je, potom instaluji podruhe se zaskrtnutim ostatnich voleb.
Preji hodne uspechu
Pouzivam uz dlouho a vzdy bez problemu.
http://tahaj.sme.sk/software/55?rf=1
Pri instalaci necham napoprve vsetak jak je, potom instaluji podruhe se zaskrtnutim ostatnich voleb.
Preji hodne uspechu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4832
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4408
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4068