I ve WinXP SP2 je problém stejný - zkusil jsem si stáhnout .zip soubor a docílil jsem toho samého. Někde to určitě půjde zrušit, ten už jenom kde
 I ve WinXP SP2 je problém stejný - zkusil jsem si stáhnout .zip soubor a docílil jsem toho samého. Někde to určitě půjde zrušit, ten už jenom kde  
SP2 bych přesto doporučoval instalovat, surfovat po netu s MSIE SP1 a nižší nemusí být zrovinka to nejlepší a je jen otázkou času, kdy chytíš nějaký ten hijack..
S instalací SP2 už jsem zažil ledacos
 Většinou nevíš ani že SP2 instaluješ, ovšem když se něco "podělá", tak to stojí za to
 Většinou nevíš ani že SP2 instaluješ, ovšem když se něco "podělá", tak to stojí za to  

sem si oddychl ... jelikož tam tu možnost "upřesnit" po kliknutí na ZIP nemám, tak asi nesem debil
  sem si oddychl ... jelikož tam tu možnost "upřesnit" po kliknutí na ZIP nemám, tak asi nesem debil   . Tej instalace se neboj, jak už říkal Rimmer, chodit na net s nezáplatovaným systémem a IE je téměř sebevražda...
. Tej instalace se neboj, jak už říkal Rimmer, chodit na net s nezáplatovaným systémem a IE je téměř sebevražda... a Win updade se zase něco nelíbí ... já už sem z toho blbý
 a Win updade se zase něco nelíbí ... já už sem z toho blbý