Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod guest » 29 dub 2013 13:20

:lol:
Přílohy
923330_3071564403704_333561958_n.jpg

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 dub 2013 17:24

karlos píše:Pánové, nechcete si jít vjíždět do vlasů a vyjadřovat své antipatie jinam? Ani jeden z nás NEMÁ ŽÁDNÉ informace přímo od zdroje. Všichni se plácáme JEN V DOMNĚNKÁCH a vydáváme je za absolutní pravdy... Nikdo prakticky neví, jaká byla konstrukce budov, nikdo prakticky neví, jak hoří několik kubíků kerosinu, nikdo neví skoro nic, ale hlavně že znectíme toho druhého... :-(

Prakticky není téma, kde byste se poslední dobou nepohádali. Skutečně to začíná být otravné a škodí to především fóru... :-(

Dle mého názoru je ta diskuze přiměřená a nějakých cca 8 příspěvků se mi nezdá až tak moc. Na kolik je věcná těžko bez odborných znalostí soudit, ale dle mého názoru je na každé straně něco přínosného. ;)

Spíš mi vadí ta červená barva písma kterou sice chápu jako nějaké varování pisatelům, ale pro mne je to těžko čitelné. :-(

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 dub 2013 18:46

Američané šílí, vzkazují do "čečenské" Prahy: To máte za Boston!:

Zpráva, že v Praze u Národního divadla došlo k mohutné explozi, obletěla celý svět. Lidé se v diskuzích pod články nyní dohadují, zda se jednalo o odplatu za útok v Bostonu, protože Američani si pletou Česko s Čečenskem. V diskuzích se objevují paskvily typu "Czechnya" což je jakási sloučenina názvů Chechnya a Czech Republic a dumají, jestli se Američani konečně pomstili za bostonský atentát spáchaný "bratry z Čech" a shodují se, že nám to patří, protože "muslimské národy jsou všechny na jedno kopyto" ...

http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika ... za-boston/

Obrázek

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 29 dub 2013 18:50

Demence lidí nezná mezí..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 29 dub 2013 18:54

Mě ta inteligence některých jedinců udivuje.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 29 dub 2013 19:13

:D tyjo tak to je moc :D to se nikdo v USA neučil zeměpis ? A to jedu za 2 měsice do new yorku na měsic. Už teď se bojím. Fakt!

//Ty si fakt myslíš, že někoho v Americe zajímá prťavá zemička v srdci Evropy, ve které žije tolik lidí, jako v jejich jediném městě? Kolik lidí z Česka asi tak bude vědět, že Washington DC, nemá nic společného se státem Washington? ;-)
//Karlos
Naposledy upravil(a) tarogar dne 29 dub 2013 20:36, celkem upraveno 1 x.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 29 dub 2013 19:20

bejt tebou, tak si to ještě rozmyslim, čechy tam teď asi nemaj zrovna v lásce :D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 dub 2013 19:26

No, do New Yorku měli bratři také namířeno, tak aby si tě tam nepodali :lol:

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 29 dub 2013 19:36

tarogar píše::DDDDDDDDDDDDDD tvl tak to je moc :DDDDDDD to se nikdo v USA neučil zeměpis ? A to jedu za 2 měsice do new yorku na měsic. Už teď se bojím. Fakt!

Kdyby v bývalém Novém Amsterodamu měl někdo z těch přivandrovalců hemzy, tak mu prostě řekni že od nás je to do Čečenska stejně daleko jako odtamtud do Colorada, a že tady v Čechách většina lidí považuje Američany za nejblbější národ na světě, nejen proto že většina z těch obtloustlých hamburgrožroutů nedokáže ani najít USA na mapě světa ;-)

Aneb šly tři: Ta první byla tlustá a hnusná, ta druhá byla úplně blbá, a ta třetí byla také Američanka :lol:

Z reproduktoru v kabině letadla se ozve: "Vážení cestující, hovoří k vám kapitán. V důsledku neodstranitelné závady se letadlo během několika minut zřítí. Máme ještě jeden problém. Je vás pět a u dveří jsou jen čtyři padáky. Bůh vám žehnej!"
První se zvedne Shaquille O'Neil a říká:
- Je mi líto, ale jsem fenomenální basketbalista a Lakers by beze mě byli v hajzlu. Takže sbohem!
Vezme si první padák a vyskočí. Jako druhá se vymrští ze sedačky Hillary Clintonová:
- Jsem senátorka za stát New York a pravděpodobná příští americká prezidentka. Já se musím zachránit. Hodně štěstí!
Poté se zvedne George W. Bush se slovy:
- V době irácké krize a krátce po nešťastné havárii raketoplánu Columbia prostě nemohu nechat Američany napospas osudu. Krom toho jsem nejchytřejším americkým prezidentem v historii.
Zapne si kšíry a vyskočí. Vstane papež Jan Pavel II. a obrátí se k poslednímu cestujícímu - asi desetiletému školákovi:
- Celý život jsem žil v Pánu, jsem starý nemocný muž, a co jsem chtěl říci a vykonat, jsem již řekl a vykonal. Vezmi si tedy poslední padák a buď sbohem.
Školák odvětí:
- Děkuju, ale ono to, svatý otče, nebude nutné. Máme tu ještě 2 padáky - ten nejchytřejší prezident Ameriky skočil s mojí aktovkou!"
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 29 dub 2013 19:37

:D :D to si děláte srandu ne ? Já už mám bobky a vy takhle :D Ale jo pokusím se jim to vysvětlit. SLušně :evil:
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 29 dub 2013 19:51

až se Tě Immigration officer bude na něco ptát tak nezapomeň pozdravit Allach akbar a potom zařvi Čechya forever!!! Budeš mít neuvěřitelnej zážitek
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 29 dub 2013 19:57

:D :D :D :D to ne to mě odrovnalo, ale totálně :D :D sorry :D :D

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”