Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
karlos píše:Pánové, nechcete si jít vjíždět do vlasů a vyjadřovat své antipatie jinam? Ani jeden z nás NEMÁ ŽÁDNÉ informace přímo od zdroje. Všichni se plácáme JEN V DOMNĚNKÁCH a vydáváme je za absolutní pravdy... Nikdo prakticky neví, jaká byla konstrukce budov, nikdo prakticky neví, jak hoří několik kubíků kerosinu, nikdo neví skoro nic, ale hlavně že znectíme toho druhého...
Prakticky není téma, kde byste se poslední dobou nepohádali. Skutečně to začíná být otravné a škodí to především fóru...
Dle mého názoru je ta diskuze přiměřená a nějakých cca 8 příspěvků se mi nezdá až tak moc. Na kolik je věcná těžko bez odborných znalostí soudit, ale dle mého názoru je na každé straně něco přínosného.

Spíš mi vadí ta červená barva písma kterou sice chápu jako nějaké varování pisatelům, ale pro mne je to těžko čitelné.

Američané šílí, vzkazují do "čečenské" Prahy: To máte za Boston!:
Zpráva, že v Praze u Národního divadla došlo k mohutné explozi, obletěla celý svět. Lidé se v diskuzích pod články nyní dohadují, zda se jednalo o odplatu za útok v Bostonu, protože Američani si pletou Česko s Čečenskem. V diskuzích se objevují paskvily typu "Czechnya" což je jakási sloučenina názvů Chechnya a Czech Republic a dumají, jestli se Američani konečně pomstili za bostonský atentát spáchaný "bratry z Čech" a shodují se, že nám to patří, protože "muslimské národy jsou všechny na jedno kopyto" ...
http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika ... za-boston/

Zpráva, že v Praze u Národního divadla došlo k mohutné explozi, obletěla celý svět. Lidé se v diskuzích pod články nyní dohadují, zda se jednalo o odplatu za útok v Bostonu, protože Američani si pletou Česko s Čečenskem. V diskuzích se objevují paskvily typu "Czechnya" což je jakási sloučenina názvů Chechnya a Czech Republic a dumají, jestli se Američani konečně pomstili za bostonský atentát spáchaný "bratry z Čech" a shodují se, že nám to patří, protože "muslimské národy jsou všechny na jedno kopyto" ...
http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika ... za-boston/

Demence lidí nezná mezí..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě ta inteligence některých jedinců udivuje.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

//Ty si fakt myslíš, že někoho v Americe zajímá prťavá zemička v srdci Evropy, ve které žije tolik lidí, jako v jejich jediném městě? Kolik lidí z Česka asi tak bude vědět, že Washington DC, nemá nic společného se státem Washington?

//Karlos
Naposledy upravil(a) tarogar dne 29 dub 2013 20:36, celkem upraveno 1 x.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
bejt tebou, tak si to ještě rozmyslim, čechy tam teď asi nemaj zrovna v lásce 

No, do New Yorku měli bratři také namířeno, tak aby si tě tam nepodali 

tarogar píše::DDDDDDDDDDDDDD tvl tak to je mocDDDDDD to se nikdo v USA neučil zeměpis ? A to jedu za 2 měsice do new yorku na měsic. Už teď se bojím. Fakt!
Kdyby v bývalém Novém Amsterodamu měl někdo z těch přivandrovalců hemzy, tak mu prostě řekni že od nás je to do Čečenska stejně daleko jako odtamtud do Colorada, a že tady v Čechách většina lidí považuje Američany za nejblbější národ na světě, nejen proto že většina z těch obtloustlých hamburgrožroutů nedokáže ani najít USA na mapě světa

Aneb šly tři: Ta první byla tlustá a hnusná, ta druhá byla úplně blbá, a ta třetí byla také Američanka

Z reproduktoru v kabině letadla se ozve: "Vážení cestující, hovoří k vám kapitán. V důsledku neodstranitelné závady se letadlo během několika minut zřítí. Máme ještě jeden problém. Je vás pět a u dveří jsou jen čtyři padáky. Bůh vám žehnej!"
První se zvedne Shaquille O'Neil a říká:
- Je mi líto, ale jsem fenomenální basketbalista a Lakers by beze mě byli v hajzlu. Takže sbohem!
Vezme si první padák a vyskočí. Jako druhá se vymrští ze sedačky Hillary Clintonová:
- Jsem senátorka za stát New York a pravděpodobná příští americká prezidentka. Já se musím zachránit. Hodně štěstí!
Poté se zvedne George W. Bush se slovy:
- V době irácké krize a krátce po nešťastné havárii raketoplánu Columbia prostě nemohu nechat Američany napospas osudu. Krom toho jsem nejchytřejším americkým prezidentem v historii.
Zapne si kšíry a vyskočí. Vstane papež Jan Pavel II. a obrátí se k poslednímu cestujícímu - asi desetiletému školákovi:
- Celý život jsem žil v Pánu, jsem starý nemocný muž, a co jsem chtěl říci a vykonat, jsem již řekl a vykonal. Vezmi si tedy poslední padák a buď sbohem.
Školák odvětí:
- Děkuju, ale ono to, svatý otče, nebude nutné. Máme tu ještě 2 padáky - ten nejchytřejší prezident Ameriky skočil s mojí aktovkou!"
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
až se Tě Immigration officer bude na něco ptát tak nezapomeň pozdravit Allach akbar a potom zařvi Čechya forever!!! Budeš mít neuvěřitelnej zážitek
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”