Co je toto za OS? Nějaký No-Name? Vyřešeno
Re: Co je toto za OS? Nějaký No-Name? Vyřešeno
Nedelas to v Photoshopu?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je toto za OS? Nějaký No-Name?
Ne, v malování. Ve Windows 7.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Martin63 píše:memphisto: Co to vlastně je? Nikdy jsem o tom neslyšel... Nějaký americký OS? Šla by na tom třeba Mafia 1?
Když si rozklikneš ten odkaz, tak hned dostaneš vysvětlení...
Welcome to the website of Colorwheel OS, a GNU/Linux-based system that respects its users' needs while ensuring that we stay on top of the latest technological innovations. See what's going on with Colorwheel OS on our blog.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ve filmech se často používá fiktivní software včetně operačních systémů, takže bych tipnul že tohle bude podobný případ. Pro KDE existuje vzhled s názvem Redmond, který docela slušně imituje někdejší W9x, a dobastlit k němu nějaký splash screen nebo jen animaci imitující spouštění není tak velký problém. Podle mě je to nejspíš Linux olepený widloidním pozlátkem z nějakého nízkorozpočtového škváru. Filmaři s vyšším rozpočtem by jednoduše použili Apple.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto píše:Martin63 píše:memphisto: Co to vlastně je? Nikdy jsem o tom neslyšel... Nějaký americký OS? Šla by na tom třeba Mafia 1?
Když si rozklikneš ten odkaz, tak hned dostaneš vysvětlení...Welcome to the website of Colorwheel OS, a GNU/Linux-based system that respects its users' needs while ensuring that we stay on top of the latest technological innovations. See what's going on with Colorwheel OS on our blog.
Neumím anglicky ani fňuk. Ale podle toho, co mi Google přelouskal je to upravený Linux. Takže ne...

petr22: Ano, dobře jsi to uhodl...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

Zpět na “LiNuX a ostatní alternativní OS”