a nastavil napevno v pc.Při nové smlouvě po roce přerušení mě však poskytovatel Ip již neřekl, řekl abych si nastavil v pc
na AUTO t.j získat IP adresu s DHCP.To jsem udělal a internet jde bez problémů.Jenže jsem zjistil že v pc mám na kartě jinou IP něž v internetu například tehdy když jsem měřil v internetu rychlost.Tak jsem poskytovateli na to upozornil a on sdělil
že je to v přádku.Tak jsem to také dál neřešil , asi se dělím s někým o stejnou IP.Ale později jsem si koupil wifirouter a přpojil k modemu.Router jsem nakonfiguroval
na Gateway a Wan setup na DHCP klient.No ale takto mě ale nepřiřadilo IP adresu i po mnoha pokusech to nešlo i když by to mělo jít.Tak mě později napadlo dát IP v routeru staticky tu kterou jsem měl v počítači již dříve, než jsem zapojil router.Ani tak to ale nešlo a tak jsem byl donucen zadat ip která byla viděna v internetu bez routeru i když odlišná v PC.Začalo to koněčně chodit a jedu tak doposud.Mě to ale nejde do hlavy

Vše sice funguje ale v routeru je možnost klonovat MAC adresu.A to je ta otázka a zároveň moje prosba.Doposud i když je to již delší dobu tam nemám v nastavení WAN nic což jsou viditelné jen: 000000000000 jako nenastavené Je potřeba klonovat MAC a nebo to nechat tak jak je.A pokud bych tedy nastavil klon, je jedno co tam zadám?Asi jo ale jsem v tom lama.Prosím poraďte mi ať mám klid že to mám v pořádku.
Já vím že poskytovatel se mě ptal telefonicky jestli mě jde internet? A když jsem mu řekl že jo, tak mi na to odpověděl, tak co tedy chci řešit.
A tak se ho dál již nechci ptát ať nedostanu zase znovu odpověď.