caute jsem tu zas.dnes by mne zajíalo jaký je podle vás nejlepší server na minecraft?
do chatu piste: 1)název serveru
2)web jestli nějaký má
3)IP
4)jestli je pro warez nebo pro ofiky(mne to je jedno)
5)váš dojem ze serveru
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Kvě 2013 11:40) ---
jinak můžete dávat IP i na svůj server(pokud mozno aby nebyl pres hamachi)
minecraft top servery
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
minecraft top servery
pozvedněme krumpáče a dejme se do toho!
Re: minecraft top servery
Môj obľúbený CZ-SK server je Mine-craft, web je mine-craft.sk, IP: server.mine-craft.sk, funguje aj na warez aj na original, naozaj odporúčam, pretože je tam super admin team, môžeš urobiť vlastný obchod, rezidenciu, warpy... http://www.mine-craft.sk/
Re: minecraft top servery
1) MajnCraft (+ přidružený projekt TechniCraft)
2) majncraft.cz, technicraft.cz
3) Je nutná registrace na WhiteList -> musí se vyplnit test (po správném vyplnění je registrace automatická bez čekání),
adresa serveru je s.majncraft.cz
4) Pochopitelně je jen pro PREMIUM (zakoupený) hry
5) Dojem je velice kladný. Systémy fungují, skupiny hráčů jsou spravedlivý, tresty taky, žádný vykoupení na kauci neexistuje, žádný VIP za
prachy, žádný porty (až na výjimku - tzv. portály, ale simulace letecký dopravy), obrovská mapa, server se snaží být vanilla-like, epický stavby.
Hrál sem tam jen chvíli (dohromady tak 14 dní rozložených do pár dnů v měsíci), ale je to tam fajn. Neznám jinej a lepší server a ani
jsem na jiným nehrál (kromě toho svýho, ale ten je soukromej a hrajeme balíček Nargbox).
2) majncraft.cz, technicraft.cz
3) Je nutná registrace na WhiteList -> musí se vyplnit test (po správném vyplnění je registrace automatická bez čekání),
adresa serveru je s.majncraft.cz
4) Pochopitelně je jen pro PREMIUM (zakoupený) hry
5) Dojem je velice kladný. Systémy fungují, skupiny hráčů jsou spravedlivý, tresty taky, žádný vykoupení na kauci neexistuje, žádný VIP za
prachy, žádný porty (až na výjimku - tzv. portály, ale simulace letecký dopravy), obrovská mapa, server se snaží být vanilla-like, epický stavby.
Hrál sem tam jen chvíli (dohromady tak 14 dní rozložených do pár dnů v měsíci), ale je to tam fajn. Neznám jinej a lepší server a ani
jsem na jiným nehrál (kromě toho svýho, ale ten je soukromej a hrajeme balíček Nargbox).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷