Dobrý den,
při instalaci jednoho programu se mi Windows restartoval a při zapnutí se načte pouze obrazovka s logem Windows 8 a nápisem, že provádí automatické opravy. Napadá vás co s tím? Dal jsem tam DVD se systémem a pokusil se o částečnou opravu, ta ale nejde kvůli nedostatku místa na disku.... Za každou cenu potřebuji ochránit data z Céčka.
Díky za rady, celkem spěchá :)
Oprava systému W8
Re: Oprava systému W8
Ahoj.Tak je nech provést ty automatické opravy bez DVD.Jak dlouho jsi to nechal?
asi pět minut, nechám to běžet. Kdybych dal obnovit celý systém, zachovají se mi data z céčka?
Při klasickém reinstalu budou data pryč.Win 8 se ale dokáží opravit sama.Nech to déle.
a pokud by to sám nezvládl, napadá tě nějaký způsob, jak data zachránit? Píše, že na disku se systémem je málo místa na částečnou opravu, ale sám disk je rozdělený na oddíly a na jiných oddílech je místa dost. Nejde nějak přenastavit rozdělení místa diskům? To by to vyřešilo. Pokud bych začal instalovat systém znovu, PC se zeptá kam to chci instalovat a tam se s oddíly pracovat dá. Myslíš, že by šlo si tam céčko zvětšit, tu instalaci pak zrušit a částečně opravit systém?
Je to notebook nebo pc?Tím způsobem jak to píšeš to podle mě nepůjde.Kdyby to bylo pc stačí přendat disk do jiného pc a data zálohovat.Pak nová instalace a změna velikosti diskových oddílů.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 23:49) ---
Něco je ještě tady:
http://jnp.zive.cz/jak-zachranit-a-opravit-windows-8
Ahoj.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 23:49) ---
Něco je ještě tady:
http://jnp.zive.cz/jak-zachranit-a-opravit-windows-8
Ahoj.
Notebook i stolni pocitac maji stejne disky, do jineho pocitace lze pripojit i disk z notebooku (je standardni SATA).
Jestli obnova pada na tom ze doslo misto na disku tak se obavam ze to jinak nepujde
Jestli obnova pada na tom ze doslo misto na disku tak se obavam ze to jinak nepujde
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš dost místa na disku , tak to nepůjde , jinak normální oprava zachovává všechny data , ukládá se do jedné složky. Zkus neprve něco zazálohovat , pak to smazat , aby se uvolnilo dostatek místa, Data se ukládájí do složky s názvem windows.old.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
a něco jako nouzový režim tu není?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3117
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5666
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 1
- 2415
-
od petr22