Co takhle Xperia S, sice trochu nad cenou, ale jinak by myslim vyhovovala. Sám ji mám a nemůžu si stěžovat.
Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2
Telefon do 6k
Re: Telefon do 6k
bohuzel nad cenu se mi nechce .. tech 6-6,5k je pro me limit za kterej nepujdu :)
Ta baterka mi zas az tolik nevadi, tak to nechte pichnu do notasu.. (ackoliv se vydrz vzdycky hodi) jak rikam vykonnove mi vetsinu veci zasupluje ipad (i kdyz jsem treba na wifi pres vikend v hotelu mimo republiku.. tak mi ipad vydrzi s baterkou v pohode..)
od toho telefonu pocitam hlavne plynulost, stabilitu a slusny fotky :-) a kdyz sem tam neco pusti plynule tak se samozrejme taky zlobit nebudu.. ale nebudu zbytecne lamat pres koleno jestli bych neporidil to Sko :-) .. Xperie se mi hodne libi at uz S nebo Z ... ale penize jsou penize :-))
---
kazdopadne diky vsem za rady! :)
Ta baterka mi zas az tolik nevadi, tak to nechte pichnu do notasu.. (ackoliv se vydrz vzdycky hodi) jak rikam vykonnove mi vetsinu veci zasupluje ipad (i kdyz jsem treba na wifi pres vikend v hotelu mimo republiku.. tak mi ipad vydrzi s baterkou v pohode..)
od toho telefonu pocitam hlavne plynulost, stabilitu a slusny fotky :-) a kdyz sem tam neco pusti plynule tak se samozrejme taky zlobit nebudu.. ale nebudu zbytecne lamat pres koleno jestli bych neporidil to Sko :-) .. Xperie se mi hodne libi at uz S nebo Z ... ale penize jsou penize :-))
---
kazdopadne diky vsem za rady! :)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5222
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3524
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18533