Zdravim,
jen bych se chtěl zeptat a chtěl bych radu od vás. Problém se týká hry Medieval 2 Total War.
Takže stručně chtěl bych si prodloužit kola hry a vím jak se to dělá že v souboru descr_strat.txt změním timescale z 2.00 na 1.00 nebo 0.50 ale to právě nechci, protože když si dáte moc tak strašně dlouho čekáte na události, vpád mongolů, objevení ameriky atd.. tak mě napadlo co kdybych změnil end_date z 1530 winter na třeba 1650 summer? Jde o to aby mi to pak neházelo errory nebo tak.
Děkuji všem předem za radu
Medieval 2 Total War - Kola Vyřešeno
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Medieval 2 Total War - Kola
Není nic jednoušího než to vyzkoušet. Zálohuj si ten soubor s nastavením a když ti to bude dělat něco abnormálního tak to vrátíš.
Re: Medieval 2 Total War - Kola
Tak jsem to zkusil nastavil sem si timescale 25.00 a end_date místo 1530 na 1580. Jelikož jsem nic nedobyl za 20 tahů tak mi to napsalo jestli chci pokračovat v hraní, takže si myslím že jak bych udělal cíle kampaně tak by to hned skončilo a nemohl bych dál hrát. Je tam dobití území a město ještě takže by stačilo třeba město nedobýt a vlastně by ta hra byla nekonečná nebo jak by to koho bavilo :)
Takže pro ostatní co mají stejný problém a vadí jim zpoždění událostí a technologií tak stačí nechat timescale 2.00 nebo 1.00 jak kdo chce a změnit si end_date na rok jaký chcete :)
Ještě pokud si chcete zahrát za nehratelné národy tak v tom samém souboru přesunete z nehratelných národů k hratelným tak si klidně můžete zahrát za neutrály, Papeže nebo Aztéky. Mongolové a Timuridé však nejdou :)
Takže pro ostatní co mají stejný problém a vadí jim zpoždění událostí a technologií tak stačí nechat timescale 2.00 nebo 1.00 jak kdo chce a změnit si end_date na rok jaký chcete :)
Ještě pokud si chcete zahrát za nehratelné národy tak v tom samém souboru přesunete z nehratelných národů k hratelným tak si klidně můžete zahrát za neutrály, Papeže nebo Aztéky. Mongolové a Timuridé však nejdou :)