Huawei Y300 - dobrá volba?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Huawei Y300 - dobrá volba?
Pořád se rozhoduju jestli koupit novej telefon nebo ne, ale dneska co čert nechtěl mi upadnul můj SE Live Walkman a prasklo mu sklo, takže je jasno. Oprava stojí 1700 a to do toho fakt cpát nechci. Mám z těch všech telefonů hlavu jak pátrací balón
Nakonec mi ze všech asi nejlíp vyšel Huawei Y300 (koukal sem na telefony tak do 4 tisíc). Byl sem se na něj kouknout v O2 a docela se mi líbil. Bude to dobrá volba? Chci hlavně aby se ten telefon nesekal a všechno šlapalo rychle. Hry moc nehraju (jedině Simpsons Tapped Out
). Takže aby byl rychlej v prohlížení na netu a sem tam nějakej film (youtube) a fotky.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Huawei Y300 - dobrá volba?
dobrý telefon za dobrou cenu, tenhle čínský výrobce jde vstříc zákazníkům, kteří hledají dobré vybavení za málo peněz.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Telefon je to určitě kvalitní s dobrým poměrem cena/výkon. Ovšem RAMka 512MB nějaké zaseknuti způsobí. Ale pokud máš tento rozpočet,šel bych do něj :-)
Je to nástupce G300 a to byl kvalitní mobil,který byl zmrven androidem 4.0.3.
Jinak ty zaseky jsou i u dražších telefonů. Pokud nemáš čistý android,je to normální :-)
Je to nástupce G300 a to byl kvalitní mobil,který byl zmrven androidem 4.0.3.
Jinak ty zaseky jsou i u dražších telefonů. Pokud nemáš čistý android,je to normální :-)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Koupil bych ho, ale jestli to bude jako u G300, že bude oficiálně ROM úplně k prdu tak bych si na nějakým fóru (modaco, xda) našel upravenou ROM (CyagenMod apod..) a dal to tam.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak už ho mám doma. Zatim tak všechno prolejzám atd. a spokojenost. Mile mě překvapil displej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
kvalitní že? má dobré pozorovací úhly že? :-) kamarád mi ho ukazoval v posce, tak víím :-)
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Nahoď fotky, ještě jsem ten mobil v reálu moc neviděl :-)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Jo, fakt paráda. Obraz krásně ostrej. Když sem v prodejnách koukal na skoro 2x tak dražší Xperie, tak ty se s timhle nemůžou ani měřit. To byla tragédie. Trochu si ještě zvykám na tu velikost, nikdy sem tak "velkej" telefon neměl 
Tomina: Foto bude během chvilky.
Tomina: Foto bude během chvilky.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Kdyby měl aspon 4,3 (potrpím si na velkým displayi <3) a aspon 1GB RAm což je takový základ, tak bych ho vzal místo mého HTC EVO 3D
EDIT: tak asi ne, protože Y300 v té době ještě nebyl na trhu jak jsem kupoval moje HTC z druhé ruky :-)
EDIT 2: moje HTC je muj taky první android phone...Jak je ten display tak velký, prohlížení netu, sledování videí to je taková krása, nejradši bych chtěl note III :p
EDIT: tak asi ne, protože Y300 v té době ještě nebyl na trhu jak jsem kupoval moje HTC z druhé ruky :-)
EDIT 2: moje HTC je muj taky první android phone...Jak je ten display tak velký, prohlížení netu, sledování videí to je taková krása, nejradši bych chtěl note III :p
Jsem zvědavý na fotky. Taky jsem čuměl, jak je Huawei dobrá značka. Konkrétně Honor 2. Jak to zvládá PDF soubory?
PDF soubory zvládá snad každý v pohodě konkrétně mám zkušenosti s G300, EVO 3D a Nexus 7.
- Microsheep
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
Taky mě zaujal a budu ho kupovat 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-