MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Strady
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MS 2013 v ledním hokeji

Příspěvekod Strady » 18 kvě 2013 21:24

Parádní výkon Švýcarska!! Ještě vyhrát finále a projdou celým turnajem bez porážky. Smekám!!

Reklama
Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 18 kvě 2013 22:17

Modlím se, aby zítra Švýcaři narazili stejně, jako narazilo Rusko v roce 2010. S jejich hokejem, co předvádějí si to prostě nezaslouží. V dnešním zápase se mi jejich hokej líbil v první třetině, kdy na Američany vlítli, ostatní 2 třetiny to byl hnus a nedalo se na to koukat. Bohužel se nedalo koukat ani na Američany ani na Švejcary.

Mezi Finskem a USA si myslím, že rozhodnou přesilové hry, i když je pravda, že Američani dokázali v základní části Finy porazit o 3 góly. Nyní bude také ve výhodě hladovější a odhodlanější tým, a hlavně tým, který se psychicky zvedne z dnešní porážky.
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 kvě 2013 22:19

A proč to Švýcarům nepřeješ? Jsou dobří!

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 18 kvě 2013 22:24

Kvůli hokeji, který tu předvádí a na který se nedá koukat. ;-) Viditelně si vzali inspiraci asi z Chelsea...

(pokud by to někdo i přes tyto narážky nepochopil, tak mi vadí bránění se v 6 hráčích a čekat na chybu soupeře a těžit z následného brejku)
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

guest

Příspěvekod guest » 18 kvě 2013 22:36

Kvůli hokeji, který tu předvádí a na který se nedá koukat
Fakt nechápu. Hrají skvěle!

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 18 kvě 2013 22:51

já proti hokeji Švýcarů nemám námitek, jedou jak lavina :bigups:
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

guest

Příspěvekod guest » 18 kvě 2013 23:21

Nebuďme zlí a přejme jim to. To by byla pecka kdyby vyhráli. :-)

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 18 kvě 2013 23:37

Já nejsem zlej, jen jsem fanda dobrýho a útočnýho hokeje. Proto se mi líbí kanadskej hokej, hokej, kterej naši předváděli proti Norům a Kanadě. O Švejcarech se tohle dá říct akorát o dnešní první třetině, bohužel.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 19 kvě 2013 07:05

Švýcaři hrají hokej, který je kombinací kanadského a evropského, ikdyž může připomínat někomu, že takhle kdysi hrál někdo v minulosti tak při podrobnějším pohledu, hrají trochu jinak, naši hráli super kombinační hokej, kde významným činitelem byli i brankáři, podobně Rusi, kteří stavěli na max. kombinační sehranosti týmu.
Ano i oni jsou dobře sehraní, navzájem se doplňují, člověk má dojem, že jich není 5, ale šest... ihned po získání puku se valí 3 hráči na soupeřovu bránu, po ztrátě okamžitě jsou tři vzadu, jako zeď, nejde si nevšimnout kolik puků směřujících na bránu, ať střel či nahrávek, zadrží, je to nezkutečné procento... takže gólman si pomalu nesáhne na puk..., ale i ten brankář je na svém místě.. Obrázek
Jsou zatraceně rychlí, jakmile vyjíždí hrotový hráč už mu někdo dává puk na hokejku, nikdo se tam dlouho nerozmýšlí co s pukem... okamžitě vyhodnocují situaci a následně se vždy rozhodnou pro optimální variantu..., ale všichni, nenašel jsem slabinu, jedině jít jim pořádně do těla, a být ještě rychlejší jenže i tvrdost a rychlost má své meze a oni jsou SUPER, SMEKÁM ......... hrají super a maximálně efektivní HOKEJ :clap:
(nevím jak to s nima teď je, ale mívali dost kanadských hráčů a i kvalitních trenérů, podobně jako Francouzi, takže se jim podařilo skloubit to nejlepší ..)

(nevěřil jsem, že to vydrží celý turnaj, mýlil jsem se :oops: )
--------------------------
Na druhou stranu pravdu má i ten kdo říká jsou to zabijáci, ano - soupeře k ničemu nepustí, jeden útok, jedna nahrávka, jedna střela - jedna nula 8) ...
Vychází jim na co "sáhnou", jenže po celý turnaj a ono i to štěstí přeje připraveným a to oni jsou..., např. ještě jeden postřeh, téměř každá přihrávka či střela má i optimální razanci, je to "hrozné" , ale je to tak, i v tom je ta efektivita ... :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 19 kvě 2013 22:48

A je to, vyhrála po letech pořadatelská země. Snad je 2015 napodobíme :)

Švýcarsko - Švédsko 1:5

Jsem zvědavej, jestli si Švýcaři udrží tuto kvalitu i do příštích let.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 19 kvě 2013 23:39

Pokud bude u týmu pokračovat Sean Simpson, tak si myslím, že určitě. Sice jim odejdou zkušení hráči jako Seger, Ambühl nebo Plüss, ale ti, co tam jsou nyní, tak mohou převzít jejich role a opět se to doplní mladíčkama. On má výbornou filosofii pro skládání týmu a v podstatě si ten tým vychovává.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 20 kvě 2013 09:19

A příští rok to pro nás bude snad klidnější... 3-4 místo se dá uhrát :)

rozdělení skupin MS2014

Skupina A

Švédsko
Česko
Kanada
Slovensko
Norsko
Dánsko
Francie
Itálie

Skupina B

Finsko
Rusko
USA
Švýcarsko
Německo
Lotyšsko
Bělorusko
Kazachstán
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”