Jakou mate rychlost 3G/4G, co mate za operatora, tarif a kolik platíte?
My mame Vodafone, 4 SIM, kazda 1500,-, limit 1,2 GB a na H+ mam kolem 1000 kB/s.
Odesláno z mého Galaxy SIII pomocí Tapatalk 2
Rychlost vašeho mobilního připojení
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Rychlost vašeho mobilního připojení
The ///M. The most powerful letter in the world.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rychlost vašeho mobilního připojení
Já mám O2. FREE CZ, platim 699,- Kč. Limit 1GB. Rychlost nevim, ale asi to bude rychlý dost, zvládá to plynule přehrávat HD video na youtube. Na netu píšou průměrne 2200 Kb/s, což by tak asi odpovídalo.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vodafone RED, neomezeně/neomezeně/1,5 GB za 699 Kč a rychlosti dle speedtest.net
rychlost H+
DOWN: 6,2 Mbit
UP: 750 kbit
PING: 49 ms

Kousek od centra CB
rychlost H+

Kousek od centra CB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
O2 Pohoda - limit 6GB - 450 Kč
H+ = 3,2 Mbit DOWN/ 1,4 Mbit UP (když ho chytnu)
E= 47 kbit DOWN / 91 kbit UP
20 km od ČB.
H+ = 3,2 Mbit DOWN/ 1,4 Mbit UP (když ho chytnu)
E= 47 kbit DOWN / 91 kbit UP
20 km od ČB.
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
My jsme to zarizovali bohuuzel chvili pred RED tarify 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale však ten tarif můžeš změnit, ne? Já jsem si na REDy počkal. Sice nic moc nabídka, ale zatím nejlepší co byl kdo schopný nabídkout
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tarif: O2 FREE CZ
Cena: 750,-/měsíc
Fup: 1GB
Lokalita: Brno
+: volání/sms neomezeně
Rychlost:
http://rychlost.cz/rs/20132131485-9d6d50d281.png ( až 860 na nejvyšším bodě )
Po překročení fup:
http://rychlost.cz/rh/20131974886-642b44b8ad.html
Cena: 750,-/měsíc
Fup: 1GB
Lokalita: Brno
+: volání/sms neomezeně
Rychlost:
http://rychlost.cz/rs/20132131485-9d6d50d281.png ( až 860 na nejvyšším bodě )
Po překročení fup:
http://rychlost.cz/rh/20131974886-642b44b8ad.html
Naposledy upravil(a) fatalfanatic dne 30 kvě 2013 19:08, celkem upraveno 1 x.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A proč si nevysmlouváte lepší nabídku?
Já byl 8 let u O2, když jsem jim pohrozil, že odejdu, tak se nesnažili si mě udržet - měl jsem docela nevýhodnej tarif. Po skončení úvazku jsem odešel k Vodafonu, kde jsem cca 2 roky. Měl jsem Tarif na míru, který měl úvazek jen půlroku. Po ukončení úvazku jsem pohrozil, že odejdu. V oddělení péče pro zákazníky jsem si postupně vyhádal několik individuálních nabídek. Měl jsem např. 1.5GB FUP s 150 minutami a 200 SMS za 300,-, ale chtěl jsem co nejvíce minut, protože nyní jsem ve stádiu, kdy nepotřebuji tolik dat, ale spíše volání.
Před týdnem mi operátorka udělala nabídku, kterou jsem přijal - flat tarif v síti VF, do ostatních sítí 150 minut, SMS mám neomezené do všech sítí a FUP mám 300 MB. Prozatím mi to stačí, moje časté volání rodině do sítě VF mi to pokryje perfektně. Zapomněl jsem zmínit cenu - 449,- BEZ ÚVAZKU.
Tím, že nekývnete na buzerace operátorů, vykašlete se na virtuály, které v porovnání se zahraničním jsou tragikomičtí a hlavně - neupíšete se. Tak tím si můžete později diktovat podmínky vy sami..
Jinak co se týká rychlosti dat - SGS3:
H+
Down: 9535 kbps
Up: 2911 kbps
Ping: 53 ms

Já byl 8 let u O2, když jsem jim pohrozil, že odejdu, tak se nesnažili si mě udržet - měl jsem docela nevýhodnej tarif. Po skončení úvazku jsem odešel k Vodafonu, kde jsem cca 2 roky. Měl jsem Tarif na míru, který měl úvazek jen půlroku. Po ukončení úvazku jsem pohrozil, že odejdu. V oddělení péče pro zákazníky jsem si postupně vyhádal několik individuálních nabídek. Měl jsem např. 1.5GB FUP s 150 minutami a 200 SMS za 300,-, ale chtěl jsem co nejvíce minut, protože nyní jsem ve stádiu, kdy nepotřebuji tolik dat, ale spíše volání.
Před týdnem mi operátorka udělala nabídku, kterou jsem přijal - flat tarif v síti VF, do ostatních sítí 150 minut, SMS mám neomezené do všech sítí a FUP mám 300 MB. Prozatím mi to stačí, moje časté volání rodině do sítě VF mi to pokryje perfektně. Zapomněl jsem zmínit cenu - 449,- BEZ ÚVAZKU.
Tím, že nekývnete na buzerace operátorů, vykašlete se na virtuály, které v porovnání se zahraničním jsou tragikomičtí a hlavně - neupíšete se. Tak tím si můžete později diktovat podmínky vy sami..
Jinak co se týká rychlosti dat - SGS3:
H+
Down: 9535 kbps
Up: 2911 kbps
Ping: 53 ms
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hádal jsem se půl hodiny na péči o zákazníky - nic, půl hodiny na prodejně - nic. Nic mimo standardní ceníky mi nechtěli/ a ani neměli snahu nabídnout a to jsem měl měsíční útratu kolem 1000 Kč. Absolutně nezájem. Zkusil jsem to podruhé s jinými lidmi - ten samý výsledek. Prodejny Vsetín, Zlín, CB. Pohrozil jsem odchodem - nic. Obešel jsem ostatní operátory a o nové zákazníky absolutní nezájem a to jsem měl opravdu zájem o vyšší tarify... Tak mi řekni, kde je chyba, když tady není žádný boj o zákazníka? Bohužel jsem se uvázal, protože jsem na ostatní nabídky rezignovat. Hádat se s nimi kvůli pár ušetřeným stovkám měsíčně... Virtuálové jsou tragičtí a stávající nemají absolutně zájem o nového zákazníka. Navíc ale tenhle RED se mi docela hodil...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je vážně zajímavé. Sám jsem u VF začal se studentským tarifem, míval jsem útratu kolem 600,-
U O2 jsem měl studentskou pohodu a moc jsem neutrácel, takže chápu, že jsem pro ně nebyl zajímavý, ale u VF jsem měl vždycky poměrně vysoké částky. Otázka, jakou máš platební morálku. Mě kdysi na prodejně řekli, že stačí jednou zaplatit po dni splatnosti a už u tebe mají vykřičník. Já platím vždy, jak mi dojde SMSka.
RED jsem v operátorkou řešil, ale vzhledem k tomu, že jsem vyjádřil přání, že se nechci vázat, tak mi nabídli tohle. Je to vážně zajímavé, protože na iDnesu jsem četl, že každý, kdo tam zavolal, tak individuál dostal. Každý samozřejmě jiný. Já jim pohrozil Tescem a narovinu napsal, že nepotřebuju kompletní flat - stačí jen v síti VF, což je pro operátora min. náklad. Do jiných sítí moc nevolám, SMS (byť mám mobil s velkou úhlopříčkou) mě vyťukávat nebaví a 300 MB dat mě po předchozím zvážení postačuje. Doma, v práci a v Praze na každém kroku Wi-Fi, takže těch 300 MB na maily a PubTran stačí..
/morálku mám naprosto OK. U Oskara/Vodafone jsem přes 12 let a za tu dobu jsem ani jednou nezaplatil pozdě. Vše kartou hned jak se objevilo vyúčtování v samoobsluze... Já jsem to fakt už pak neřešil, protože to, co mě stálo to obíhání by se pomalu rovnalo mé roční úspoře na tarifu, takže jsem to zabalil a jako ovce podepsal... memphisto
U O2 jsem měl studentskou pohodu a moc jsem neutrácel, takže chápu, že jsem pro ně nebyl zajímavý, ale u VF jsem měl vždycky poměrně vysoké částky. Otázka, jakou máš platební morálku. Mě kdysi na prodejně řekli, že stačí jednou zaplatit po dni splatnosti a už u tebe mají vykřičník. Já platím vždy, jak mi dojde SMSka.
RED jsem v operátorkou řešil, ale vzhledem k tomu, že jsem vyjádřil přání, že se nechci vázat, tak mi nabídli tohle. Je to vážně zajímavé, protože na iDnesu jsem četl, že každý, kdo tam zavolal, tak individuál dostal. Každý samozřejmě jiný. Já jim pohrozil Tescem a narovinu napsal, že nepotřebuju kompletní flat - stačí jen v síti VF, což je pro operátora min. náklad. Do jiných sítí moc nevolám, SMS (byť mám mobil s velkou úhlopříčkou) mě vyťukávat nebaví a 300 MB dat mě po předchozím zvážení postačuje. Doma, v práci a v Praze na každém kroku Wi-Fi, takže těch 300 MB na maily a PubTran stačí..

/morálku mám naprosto OK. U Oskara/Vodafone jsem přes 12 let a za tu dobu jsem ani jednou nezaplatil pozdě. Vše kartou hned jak se objevilo vyúčtování v samoobsluze... Já jsem to fakt už pak neřešil, protože to, co mě stálo to obíhání by se pomalu rovnalo mé roční úspoře na tarifu, takže jsem to zabalil a jako ovce podepsal... memphisto
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto píše:Vodafone RED, neomezeně/neomezeně/1,5 GB za 699 Kč a rychlosti dle speedtest.net
rychlost H+
Kousek od centra CB
Jedná se o tarif Bussines?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4364
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2024 07:27
-
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4739
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 8
- 3276
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4780
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 3005
-
od neytos