GTA - Patch
GTA - Patch
Zdravim , koupil jsem si dnes GTA 4 vse funguje jen tam chci nahrat novy patch. Tak se chci zeptat zda tam muzu nainstalovat patch normalne ze ho stahnu nekde z netu? a nebo mi to nabidne ten jejich social club ? a jestli se mi nevymaze ulozena hrat? mozna je to blba otazka ale radsi se zeptat nez to znicit :-))
Rád se přiučím novým věcem :-)
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA - Patch
Patche potrebuješ kvôli rozbehnutiu nejakých modifikácii hry. Oficiáne weby hráčskej komunity gta ponúkajú patche dľa výberu a potreby modifikovať časť úrovne hry či samotných situácii a áut... kukni napr sem: http://www.gta-forum.cz/ NIE JE TO REKLAMA NA SAMOTNY WEB
samael.35
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Patch stáhneš normálně třeba na gta.cz. Přes Social Club to asi nepůjde, protože ten se s novym patchem odinstaluje a už nebude dál potřeba. Savy ti samozřejmě zůstanou.
Konkrétně tady.
Konkrétně tady.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Jo dekuju :-))) me prave blbnul ten jejich windows live a trvalo mi to asi hodku nez se to rozebehlo tak bych to nechtel delat znova prave 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud hotovo, prosím označit jako vyřešené. Dík.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak tedka jsem to asi po*ral hodil jsem tam patch 1.0.0.4 a chci zapnout hru tak na me skoci okno Social Club tam hodim Play Offline zacne to pracovat a pak se to zobrazi znova -.-
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2013 07:53) ---
Takze tim padem nejde hra zapnout :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2013 07:53) ---
Takze tim padem nejde hra zapnout :-)