Doplnění NOD32 beta o další Anti SW
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Doplnění NOD32 beta o další Anti SW
Nějak mi nejdou narozum výsledky Security testu 2006 , který mi ukazuje zcela odkrytou oblast. Přezto že mám nainstalovanou opravenou betaverzi NOD32 s firewalem. Schází doplnit ještě další AV SW? Mám dojem že ta betaverze má již 3 v jednom tak až spustím něco dalšího aby se to nehádalo. Co by jste mi doporučily.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
já myslím,že tady je to psáno jasně,takže nic jiného neinstaluj,pane Betatestére
http://www.eset.cz/buxus/generate_page. ... e_id=16120

http://www.eset.cz/buxus/generate_page. ... e_id=16120
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
JO kdybych víc četl děkuji.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím sem nikoho nekontaktoval a potíže by nenastaly kdyby se mi to při startu PC nekousalo.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”