Ahoj. Chtel bych si vytvorit vlastni www stranku k nabidce veci na prodej ale netusim jak na to.Poradte mi prosim co bych si mel nastudovat,pripadne podle jake odborne knihy bych to mohl sam zvladnout!??? Vsem predem moc dekuji za rady
Ahoj, v prvni rade se nauc HTML. Tady mas par stranek: Ceske: JakPsatWeb Devbook Vic jich najdes na googlu ale tyto myslim staci. Zahranicni : Jednoznacne W3C Schools
Potom se nauc PHP + MySQL. Ceske: Tutorial na linuxsoftu Zahranicni : Nejvetsi zdroj informaci o PHP : PHP Manual A MySQL : MySQL Manual I tady vsak plati, cim vic googlis tim vic najdes. Jinak muzes vyuzit hotove E-Shopy. Tot vse HellCoder
Chce to tomu věnovat hodně času.. Studuji to již rok a myslím, že se dokáži označit za průměrného programátora v oblasti HTML CSS. I když je třeba stále se učit novým věcem;) Přeji hodně štěstí s takovou věcí:) Avšak za sebe bych doporučil již předpřipravené stránky, viz http://www.webgarden.cz
Dnes můžeš prodávat věci na stránkách k tomu určených ale jinak pokud jsem to správně pochopil, tak máš na mysli e-shop..Vzhledem k tomu, že nemáš žádné zkušenosti s vytvářením prezentace + žádné znalosti značkovacího nebo skriptovacího jazyka a dalších patřičných blbostí, tak to budeš mít dost těžký. Určitě ti to zabere dost času jako všechno co se učíš od začátku, takže jestli na to nemáš čas, tak moje rada je vykašli se na to a tady -> http://www.webareal.cz/ nebo tam kde ti radí "madrfakr" si můžeš pořídit eshop bez znalostí.
Otázkou zůstává, zda tím neporuší licenci, když to chce na prodej.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Podle mého názoru jsou programy a takové šablonovací nástroje úplně na nic. Stejnak jednou budeš chtít něco jiného co ti nemůžou nástroje splnit. Vážně bych šel spíše na programování a na celý tento cyklus bych kouknul a učil. Html a css/js zvládneš podle mého ještě dřív než rok je to podstatně lehčí varianta na obchodní stránky budeš určitě potřebovat php a databázi. Php už je složitější a zabere ti více času. Za sebe můžu doporučit viz. Jakpsatweb.cz .
Dobrý den,
tvořila jsem hru ve Scratch a mám již většinu dle zadání ze školy splněnou. Chybí mi tyto dva body doplnit. Prosím, poradil by mi někdo. Posílám PrtSc celé mé hry.
1) Při 50 získaných bodech se ve hře objeví další kompostovatelný...
Poslední příspěvek
Dobrý den,
prosím, mohl byste mi ještě poradit se zpomalením objektů. Hru mám již kompletní. Vše funguje podle Vašich instrukcí. Poslala jsem Vám na email hru. Prosím, byl byste ochotný jen ji zkouknout? a případně napsat jak ji zpomalit?
Přeji...
Dobrý den, prosím,... mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit jednoduchou hru ve Scratch dle těchto instrukcí? je to hra co má vytvořit dcera do školy a nevíme si s tím moc rady abychom hru rozpohybovaly :-(
Třídění kompostovatelného odpadu:
1) K...
Poslední příspěvek
Dobrý den, podařilo se nám něco vytvořit. Pokud byste na hru mrknul, byly bychom moc rádi. Mohu nějak nasdílet nebo poslat Prtscrn?
Zdravím chtěl bych rozšířit schopnosti v oboru programování aplikací a tvorbě webu. Kdysi jsem na škole měl pár hodin tvorby webu, ale spíš jsem se zaměřoval na administraci systémů a počítačových sítí a u toho jsem skončil a nějak se tím živím. A...
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš