Musel jsem nachvilku odejít. Jako koukám tak ten ntb radši nechám doma celý, a s tou marmooškou to je opravdu takový problém? :( škoda. Tak samozdřejmě že bych pak VITU používal kdekoli, škola, autobus, dovolená, večer v posteli....Právě jsem nad tím uvažoval ve spojení s mojima narozeninama. Ja nemám smartphone takže se moc nezabavím, mám tam jakýsi starý simbian takže...na....Ale ani bych nechtěl dobrý mobil, pak ho někdo čorkne a je to. Stačí mi SMS, volání, Wi-FI, a uplný základ aplikací. Na to mi moje nokia 5800 stačí bohatě. Jak už jsem psal není zase tak lehké mě zabavit

popřemýšlím i nad starým PSP. Hlavně ne Nintendo nebo cokoli jiného. Sorry kdo mám nintendo ale je nemusím.
Jo a ještě mě napadlo jak je to teda kdybych si tam koupi nějakou součástku k PC? To je asi blbost že

já vím, záruka, atd.... jojo už mi to došlo.
Už jsem si studoval i kolik se dává díško a prý bys měl dát v lepší restauraci čišníkovi 1 USD pokaždé když ti něco donese. Zajímavé, nejsem zase tak bohatý

na ten NY už šly všechny moje uspory a to doslova

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2013 22:05) ---
:D

ten kinect mě dostal

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,