Cesta do NY. - shrnutí a zážitky

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Cesta do NY. Co s sebou za elektroniku + rady.

Příspěvekod petr22 » 05 čer 2013 21:06

Az do chvile kdy nekoho napadne ze je to cecensky terorista :smile:

Rozhdne bych si nic takoveho nebral na sebe do letadla.

Reklama
tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 05 čer 2013 21:07

No nicméně jsem sám zvědav. Takže NTB nějak vyeším a když teda budu sedět sám v letadle (nikdo známý blízko, pokecám chvilku s borcem vedle mě) tak jsem to vymyslel zeptám se kamraáda jestli mi pujčí jeho VITU na 3 týdny a je to. TO mě vůbec nenapadlo. Teda pokud bude tak štědrý, něco čenžnem :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2013 21:08) ---

:D :D :D :D :D :D zase se chci vrátit živ. Ještě si obalím toaleťíkem hlavu vytáhnu vlajku a jedu rovnou na Guantanamo :D
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 05 čer 2013 21:08

Osobne bych nebral nic, co je nelegalni - software na disku, palena cd/dvd a konzole s neoriginalnima hrama. Nestoji to za to.

Pokud jde o tricko, nejvtipnejsi co jsem videl bylo tricko s napisem "ja jsem z Pardubic" a pod tim obrazek a napis semtex. Ten clovek se jeste rad prevlekl na zachodech v Ruzyni.

A podivej se na ten seznam potravin - marmelada je z ovoce a ovoce se dovazet nesmi, dokonce ani mezi nekterymi staty (kontroluje se to).

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 05 čer 2013 21:23

Zajímavé téma, protože mě samotného to zajímá jak to probíhá na letišti apd...To jsem např nevěděl, že na letišti kontrolují i legalizaci SW, já myslel, že kontrolují jenom jestli nemáme něco železného/kovového jako může být např pistole, nůž....

Kupovat si PS Vitu, ať máš nějakou zábavu v letadle - to je podle mě hloupost, protože jestli to plánuješ jenom na toto a pak po letu to používát nebudeš, tak akorát vyhodíš peníze (půjčit si to bude to nejlepší)...já bych se např zabavil se svým smart phonem, nebo notebook by stačil. (Btw u těch sedaček mají zásuvku?)

Proč se sakra nemůže dovážet zpět domů ovoce? Co je na tom špatnýho, že turista, který byl na dovolené (např) si chce dovést domů nějaký suvenýr?
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 05 čer 2013 21:25, celkem upraveno 1 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 05 čer 2013 21:25

Mohou kontrolovat, nekontroluji pochopitelne kazdeho.

To jestli mas neco kovoveho kontroluje bezpecak pri nastupu do letadla, pocitac kontroluje celnik po vstupu do zeme.

V letadle samozrejmne zasuvky nejsou, pouze v business tride. Jenom jack na sluchatka + pred tebou dotykova obrazovka.

Ovoce nesmis dovazet do USA, a mezi staty napr do Kalifornie (je nutne zastavit na kontrole). To same maso a nektere masne vyrobky, Seznam je urcite na webu. Po priletu chodi bezpecak se psem ktery ocichava zavazadla, takze se na to vetsinou prijde.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 05 čer 2013 21:54

petr22 Ty jsi tak strohej, akurátní a suchej... s Tebou musí bejt zábava... to opravdu všechno tak puntíčkářsky žereš?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 05 čer 2013 21:56

Lehké OT: Do letadla si vem taky kinedril (nebo něco podobného), turbulence nad atlantikem dokážou zaskočit :wink:

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 05 čer 2013 21:57

domitea: to řeším několika panákama po startu... pak spim jak zabitej

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 05 čer 2013 22:05

Musel jsem nachvilku odejít. Jako koukám tak ten ntb radši nechám doma celý, a s tou marmooškou to je opravdu takový problém? :( škoda. Tak samozdřejmě že bych pak VITU používal kdekoli, škola, autobus, dovolená, večer v posteli....Právě jsem nad tím uvažoval ve spojení s mojima narozeninama. Ja nemám smartphone takže se moc nezabavím, mám tam jakýsi starý simbian takže...na....Ale ani bych nechtěl dobrý mobil, pak ho někdo čorkne a je to. Stačí mi SMS, volání, Wi-FI, a uplný základ aplikací. Na to mi moje nokia 5800 stačí bohatě. Jak už jsem psal není zase tak lehké mě zabavit :D popřemýšlím i nad starým PSP. Hlavně ne Nintendo nebo cokoli jiného. Sorry kdo mám nintendo ale je nemusím.

Jo a ještě mě napadlo jak je to teda kdybych si tam koupi nějakou součástku k PC? To je asi blbost že :D já vím, záruka, atd.... jojo už mi to došlo.

Už jsem si studoval i kolik se dává díško a prý bys měl dát v lepší restauraci čišníkovi 1 USD pokaždé když ti něco donese. Zajímavé, nejsem zase tak bohatý :D na ten NY už šly všechny moje uspory a to doslova :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2013 22:05) ---

:D :D :D :D ten kinect mě dostal :D :D
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 05 čer 2013 22:07

Akem: Jasně, jen při mém prvním letu musel pilot vyčkávat nad pobřežím a tam házelo (+-5m) ještě hůř, než na našich silnicích... :sick:

tagogar: Stejně bude vidět, že nejsi domorodec (kdo by tě taky porovnával s opicí :lol: ), takže se spropitné vykašli :D
Naposledy upravil(a) domitea dne 05 čer 2013 22:08, celkem upraveno 1 x.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 05 čer 2013 22:07

není to kinect ale Kinedril :D

Apple MacBook Air M1

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 05 čer 2013 22:09

:D :D :D ja naštěstí nemám s tímto problém není mi nikdy blbě ani po alk... :D to je jedno

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”