Nejsi u počítače ? Dej to hráčům vědět ! /afk Chceš jít zpět ? Dej /back Neviditelný crafting table ! /workbench Nemáš dost jídla ? Dopln si ho ! /feed Chceš si dát na hlavu block ? Dej si ho tam ! /hat Chceš létat ? Létej ! /fly Chceš někam skočit ? Dej /jump a skočíš ! Prioritní pomoc adminů ! Podpora serveru ! Server je plný ? Máš volný slot na serveru ! [/toggle]
Nemáš dost jídla ? Dopln si ho ! /feed Chceš létat ? Létej ! /fly Chceš někam skočit ? Dej /jump a skočíš ! Zemřel jsi ? Chceš zpět ? /back Nejsi u počítače ? Dej to hráčům vědět ! /afk Server je plný ? Máš volný slot na serveru ! Máš málo zdraví ? Dopln si život ! /heal Chceš si dát na hlavu block ? Dej si ho tam ! /hat Chceš vědět co mají ostatní v inventáři ? Podívej se /invsee nick hráče Máš poškozené věci ? Proč si je neopravit ? Tak si je oprav ! /fix Možnost měnit spawnery na ovce,krávy,slepice,prasata ! /spawner název mobu Když se portuješ můžeš se hýbat. Portuješ se ihned nemusíš čekat žádný čas ! [/toggle]
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš