Zdravím,
od Vánoc používám k hraní většiny her Razer Nagu Molten SE, ale posledních pár dní dost blbne. Když sem posledně zapínala notebook, nechtělo mi ji vůbec načíst, a pak cca 5 vteřin funguje a 5 vteřin ne, vždycky se ozve zvuk že notebook myš načte, ale po chvíli ji zase vyhodí s hláškou že zařízení nebylo rozpoznáno, a tak to funguje do teď. Myš pár vteřin funguje a pak vyhodí, pak se zase načte a tak to funguje do zblbnutí. Nedají se s tím prohlížet webové stránky, natož něco hrát.
Myš sem vyzkoušela na jiném PC a funguje dokonale. Do notebooku sem zkoušela zapojit jiné usb zařízení a notebook je v pohodě vezme, všechny porty se zdají být plně funkční, jen z nějakého důvodu nechce načíst myš, která půl roku fungoval naprosto bez problému.
Už sem z toho úplně bezradná, neví někdo co s tím?
Díky
-Razer Synapse mám aktuální (když ho spustím se zapojenou myší opět pár vteřin jede a pak se vypna s hláškou že zapojte zařízení, stejně jako myš), zkoušela sem ho odinstalovat i nainstalovat
-když zapojím myš samotnou do ntb tak píše že zařízení nebylo rozpoznáno, když ji zapojím přes ještě jiný kabel, hlásí mi že je připravena k použití, ale bohužel to dělá stejnou paseku.
Nefunknčí USB? Razer Naga myš
-
- Pohlaví:
Re: Nefunknčí USB? Razer Naga myš
Vítej na PC-Help!
Divná závada. Napadají mne jenom dvě možnosti.
a) USB konektor myši je v notebooku uvolněný a vypíná se to
/v jiném nb to ale může fungovat správně/ Zkusil bych jinou, půjčenou myš.
b) USB nefungují jak mají. Můžeš je ve Správci zařízení odebrat a restartovat notebook. Oni se potom znovu nainstalují.
Divná závada. Napadají mne jenom dvě možnosti.
a) USB konektor myši je v notebooku uvolněný a vypíná se to
/v jiném nb to ale může fungovat správně/ Zkusil bych jinou, půjčenou myš.
b) USB nefungují jak mají. Můžeš je ve Správci zařízení odebrat a restartovat notebook. Oni se potom znovu nainstalují.
Ahoj, díky za odpověď.
Konektor myši v ntb určitě uvolněný není, když hýbu s myší on sám se nehýbe (=má celkem dlouhý drát), a drží pevně, nijak se nehýbe ani nevikle. Jinou myš už jsem zkoušela (avšak od jiné značky) a funguje normálně.
Jestli USB fungují jak mají to nevím, ale vezmou bez problému každé jiné USB zařízení (flasky, dráty od foťáku apd. ) Jak konkrétně odeberu ten notebook? Bohužel jsem absolutní počítačový laik :) Jinak myš dává tuhle hlášku: "Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)"
Konektor myši v ntb určitě uvolněný není, když hýbu s myší on sám se nehýbe (=má celkem dlouhý drát), a drží pevně, nijak se nehýbe ani nevikle. Jinou myš už jsem zkoušela (avšak od jiné značky) a funguje normálně.
Jestli USB fungují jak mají to nevím, ale vezmou bez problému každé jiné USB zařízení (flasky, dráty od foťáku apd. ) Jak konkrétně odeberu ten notebook? Bohužel jsem absolutní počítačový laik :) Jinak myš dává tuhle hlášku: "Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)"
-
- Pohlaví:
Zkus jiné ovladače.
http://www.techspot.com/drivers/driver/ ... ion/15178/
Kód 43
Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Doporučené řešení
Jeden z ovladačů, které řídí zařízení, odeslal do operačního systému upozornění, že zařízení nějakým způsobem selhalo.
Pokud jste již spustili Průvodce řešením potíží, může být užitečné vyhledat další informace o diagnostice daných potíží v dokumentaci k hardwaru.
http://www.techspot.com/drivers/driver/ ... ion/15178/
odinstalovala sem ovladač který sem používala do teď, a kupodivu už to nepadá, v podstatě jede. Jako zákon schválnosti se ale vyskytly další problémy - sotva to přestalo padat tak nefungují hlavní tlačítka (levé + pravé) nemůžu otevřít žádný soubor ani složku, myš přesto svítí a kurzor se pohybuje :( jakoby byla úplně zpřeházené bindy nebo co.
-
- Pohlaví:
Tak zkus jiný ovladače, na něco jsem ti dal odkaz. Nevím co tam máš.
Nejnovější ovladač není vždy nejlepší!
Nejnovější ovladač není vždy nejlepší!
jo, jenže problém je v tom že to po mě mermomocí chce update na ten co zlobí, a když to neupdatnu tak mě to v podstatě nepustí do toho programu, abych si mohla pohrát s nastavením a macrama. Program je jakoby prázdný jenom mi tam řve zelený vykřičník hlásící nutný update :(
Momentálně sem zkusila stáhnout verzi 1.08, avšak zobrazuje se mi jako 2.0. Bohužel opakovaně křičí po updatu, jinak mi nic nenačte. Screen:
Screen: (takhle to vypadá i když je zapojená myš):
http://oi44.tinypic.com/316nbsp.jpg
Screen: (takhle to vypadá i když je zapojená myš):
http://oi44.tinypic.com/316nbsp.jpg
-
- Pohlaví:
Už si se podívala na ten můj odkaz? Tam je nějaká vyšší verze.
Obrázky se dávají sem, jako příloha.
Obrázky se dávají sem, jako příloha.
ano, stáhla sem, nainstalovala sem a opět křičelo po updatu. Updatla sem a mimo fakt že mi opět začala po 5-6s vypadávat a znovu se načítat tak ani nefungovaly tlačítka (kombinace obou problémů), což vlastně přetrvává do teď.
-
- Pohlaví:
Vždyť tam je verze 3.02!
Aha je to jinak, je tam Razer Synapse 2.0.1.06.01
Tak klikni na to Free scan for Razer dricer errors - nevím, možná to zkontroluje tvoje ovladače.
Aha je to jinak, je tam Razer Synapse 2.0.1.06.01
Tak klikni na to Free scan for Razer dricer errors - nevím, možná to zkontroluje tvoje ovladače.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2192
-
od XartiQ
Zobrazit poslední příspěvek
16 říj 2024 14:14