StrongDC pomalé stahování
StrongDC pomalé stahování
Ahoj všem, při stahování strongem mi hrozně rychle klesá rychlost. Dřív tomu tak nebylo. Začne to třeba na 10 kB, ale běhěm minuty to klesne pod 1000b. Pomalu se s tím nedá stahovat. Co s tím? Rychlost internetu mám okolo 600 kbit/s, nasdíleno mám taky dost, slotů mám 5. To je asi málo, ale tam by asi neměl být problém...?
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: StrongDC pomalé stahování
karbi02 píše:Ahoj všem, při stahování strongem mi hrozně rychle klesá rychlost. Dřív tomu tak nebylo. Začne to třeba na 10 kB, ale běhěm minuty to klesne pod 1000b. Pomalu se s tím nedá stahovat. Co s tím? Rychlost internetu mám okolo 600 kbit/s, nasdíleno mám taky dost, slotů mám 5. To je asi málo, ale tam by asi neměl být problém...?
Neměnil jsi providera, nebo protokol, nebo něco?Jaké máš připojení?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no bude to asi tim ze ten od koho to stahujes ti dava malej download resp. stahuje od neho treba vic lidi takze vam nedava dostatecnou rychlost.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Právě že jsem nic neměnil. Akorát firewall, ale to by asi nejelo vůbec, i když ho teď zkusím vypnou a uvidím. Připojenej jsem přes wi-fi.
to Rewqa: zkoušel jsem stahovat z více zdrojů a je to stále stejný. Dřív jsem stahoval třeba pohádky pro malou a žádnej problém nebyl. Teď mám za celý odpoledne stažených 5 písniček, každá něco kolem čtyřech mega a každá je z jinýho zdroje.
to Rewqa: zkoušel jsem stahovat z více zdrojů a je to stále stejný. Dřív jsem stahoval třeba pohádky pro malou a žádnej problém nebyl. Teď mám za celý odpoledne stažených 5 písniček, každá něco kolem čtyřech mega a každá je z jinýho zdroje.

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aha tak to jo, ale zkus si pohrat s tim firewallem muze to bejt tim. I kdyz to by ti to stahovani asi nejelo vubec. Pockej radsi este na dalsi rady.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
karbi02 píše:Ahoj všem, při stahování strongem mi hrozně rychle klesá rychlost. Dřív tomu tak nebylo. Začne to třeba na 10 kB, ale běhěm minuty to klesne pod 1000b. Pomalu se s tím nedá stahovat. Co s tím? Rychlost internetu mám okolo 600 kbit/s, nasdíleno mám taky dost, slotů mám 5. To je asi málo, ale tam by asi neměl být problém...?
Zkus udělit vyjímku ve firewallu, pokud nepomůže, zkus ho vypnout úplně.Pokud se nezdaří, zkus tyhle stránky, včetně fóra, Strong DC se někdy tak chová, mě se zase zase nedaří zachovat nastavení, když vypnu PC zobrazí se mi po spuštění zase v prvotním nastavení bez ničeho.
http://www.flash-dc.net/
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Takový nápad, v nastavení Strong DC Nastavení/hladní je rychlost linky, zkus dát hodnotu alespoň 0,5Mbitů
Firewallem to není, ten jsem měl vypnutej. Tu rychlost jsem nastavovat taky zkoušel a moc mi to taky nepomohlo. Občas to nechám běžet přes noc a někdy to dokonce něco postahuje. Ale teď to nemá cenu řešit, protože u nás začali předělávat věž na který je anténa a tak to někdy jde a někdy zase ne. Tak zatím díky za tipy. Na ty stránky určitě juknu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
DC Strong
Pomalejší stahování není problémem programu DC Strong ale spíše problémem přístupu některých uživatelů!
Každým dnem přibývá lidí kteří omezují upload pomocí programu NetLimiter. Podobnou funkci má i DC Strong v sobě zabudovanou ale omezeně kdy upload může být jen sedmkrát menší než down....
Na většině hubů by za to měl být ban ale nejsem si jistej že to jde odhalit. Osobně je to asi stejná čuňárna jako to že někdo sdílí jen mp3 a chce stahovat video!
Každým dnem přibývá lidí kteří omezují upload pomocí programu NetLimiter. Podobnou funkci má i DC Strong v sobě zabudovanou ale omezeně kdy upload může být jen sedmkrát menší než down....
Na většině hubů by za to měl být ban ale nejsem si jistej že to jde odhalit. Osobně je to asi stejná čuňárna jako to že někdo sdílí jen mp3 a chce stahovat video!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2605
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3824
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-