Dobrý den,
poraďte mi prosím s nastavením mého notebooku jako součásti firemní sítě. Rád bych sdílel data z ostatních pc v kanceláři, ale nevím jak to udělat a co k tomu potřebuji.
Ahoj, chtěli bychom s tátou koupit nějaký notebook do firmy - hádám, že ideálně repas. Bohužel se ale takhle v "pracovních" noteboocích nevyznám, a tak si rád nechám poradit!
Cenovka je čistě orientační a nemusí tomu tak být (ať už by se...
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí "home Office". chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl +...
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a "adresář síť" tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi...
už si nevím rady a tak prosím o pomoc.
Potřebuji zprovoznit starý HP Pavilion G6 od přítelkyně jako záložní NTB.
Protože byl vyměněn jako naprosto nepoužitelný, což se potvrdilo (Windows se ani nenačetly), udělal jsem čistou instalaci -...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.