Seriál Hospoda (vyřešeno) Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

besst
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Seriál Hospoda (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod besst » 15 črc 2007 16:41

ahoj lidi, tak nějak si kompletuji všechny epizody, ale chybí mi díly: 7,9,15,21,23,35,41,46,51,52,53.
prosím, toho kdo by mi mohl pomoci zkompletovat sbírku, ať se mi ozve buď zde, nebo prostřednictvím soukr. zprávy, či jinak; díky...
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

Reklama
Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Radix » 15 črc 2007 18:28

Pochybuju, že to seženeš.
Kdo by si nahrával tu nesmírnou kravinu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 črc 2007 18:43

Na DC jsem to viděl, ale ty díly nevím, je možné, že jsou dostupné jen občas, u některých seriálů je zapotřeba trpělivost ...

SilentLamb
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod SilentLamb » 15 črc 2007 18:46

Radix píše:Pochybuju, že to seženeš.
Kdo by si nahrával tu nesmírnou kravinu.

To od Tebe nebylo hezké..... :nomail: .....nebo snad mám všem povědět o té sbírce Mexických telenovel? :profi:

zek
nováček
Stav:

Příspěvekod zek » 15 črc 2007 19:42

kdysi sem videl na nejakym warezu vsechny dily...tak kdybys chtel tak bych se koukl...ale ty dily by ĺi v horsi kvalite...asi dil neco okolo 150Mb pokud se nepletu 8)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 15 črc 2007 19:52

Kód: Vybrat vše

www.war-forum.net
slozka filmy/serialy..nekde sem to tam videl.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

besst
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 15 črc 2007 22:34

díky vám všem za pozitivní odpovědi.. a tobě, Radixi, bych doporučil se trochu ovládat.. za jedno, můžeš mrknout na datum založení nicku, takže jak poznáš, jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 črc 2007 23:23

Když už jsme tak trochu zabrousili k DC a konkrétně bych se zmínil o StrongDC++ 2.03. Včerejší záplata či aktualizace AVG mě mírně překvapila (sice je AVG šmejd, ale zvykl jsem si na něho). Lidi z Grisoftu mají poněkud svérázné představy :lol: AVG začalo od té doby hlásit StrongDC++ 2.03 s trojanem a rezidentní štít ho zablokoval :lol: Tak aby se někdo nedivil. Je potřeba v rezidentní ochraně strčit StrongaDC++ 2.03 do vyjímek a restartovat ...

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 16 črc 2007 05:51

besst píše:jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!

Musím se trochu pousmát ,co stím má společného doba na fóru??Nijak Tě neurazil a jen zapochyboval jestli budeš mít štěstí.To ,že je to kravina je jeho názor (po zhlédnutí všech dílů i můj) ale nijak Ti ho nenutí.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 16 črc 2007 06:43

alias75 píše:
besst píše:jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!

Musím se trochu pousmát ,co stím má společného doba na fóru??Nijak Tě neurazil a jen zapochyboval jestli budeš mít štěstí.To ,že je to kravina je jeho názor (po zhlédnutí všech dílů i můj) ale nijak Ti ho nenutí.

Taky si myslím, že to s dobou na fóru nijak nesouvisí. Já bych mohl argumentovat, že asi budu určitě dvakrát starší, než ty (pokud ti není přes třicet), ale byla by to hloupá argumentace.
Proti gustu žádný dišputát. Ale vždycky mně vrtalo hlavou, kdo jsou konzumenti této novácké kultury. U telenovel je cílová skupina jasná.
Herec Miloš Kopecký říkal: Svět si to šine do hajzlu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 16 črc 2007 08:35

No asi tak nejak.
Jinak Radix nepouzivej citace kdyz reagujes na prispevek nad Tvou odpovedi.Tema se neumerne prodluzuje a stava paradoxne neprehledne.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

mam vsechny

Příspěvekod cybernovi » 16 črc 2007 08:53

mam všechny díly, když chvili vydrzis, tak ti to hodim na e-disk. Teda jestli to neni warez. I když u tutoho serialu už asi autorsky zakony nejsou :) Tak at se jeste nejaky moderator vyjádří jestli můžu :wink:

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”