Reproduktory k TV
Reproduktory k TV
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem vhodných reproduktorů a zesilovače k TV Samsung. Pokoj je 5x6 metrů, televize uprostřed. Pouze u zadních repro potřebuji aby se daly zavěsit na zeď/stojan a nebyly příliš veliké, spíše menší, také by měly mít bassreflex vepředu. Využití 90% filmy 10% hudba. Celková cena by neměla za receiver + repro přesáhnout 13k. Předem děkuji za všechny odpovědi.
-
- Pohlaví:
Re: Reproduktory k TV
Osobně bych spíše než zesilovač a repro koupil domácí kino, které má větší využití. Jaké ti neporadím, je jich spousta, jenom aby mělo potřebný vstup na připojení TV.
Např. SAMSUNG
Např. SAMSUNG
Tohle má kámoš doma a zvuk je fakt pecka. Jen to je asi už trošku nad limit. Každopádně ti ho můžu fakt doporučit.
-
- Pohlaví:
Tak toto má elektronkový konec, což je určitě bezva, ale jsou tam šilený reproduktory.
Šílený jako hnusný? Mně přijdou, že mají hezký design a dají se použít jako doplněk obýváku.
Zatím mám doma repro Quadral Quintas 5000 (5.0 pasivní) + AVR Yamaha HTR-3064 a jsem velmi spokojen. Ted ale vybírám repro do obýváku kde by sloužilo pouze na filmy a jelikož jsem s nimi měl dobré zkušenosti tak se zase poohlížím po nějaké podobné, ale lepší sestavě. Domácí kino bych nevyužil, filmy nepouštím z DVD ani Blu-ray.
-
- Pohlaví:
To jen trochu problém, protože zesilovače 5.0 anebo 5.1 běžně nejsou. Je to jenom doplněk domácího kina - tedy co vím.
No, právěže zesilovačů jako mám třeba ted tu yamahu htr-3064 je strašná spousta.
-
- Pohlaví:
Tak to já neznám, když jich je spousta tak proč nějaký nekoupíš?
Nekoupím nějaký proto, že se v této oblasti příliš nevyznám a nechci koupit špatný ( každý má jiný odpor aj.) Chce ho to rovnou koupit s repro, které budou pro takový zesilovač optimální. A jelikož se v této oblasti příliš neorientuji tak se ptám právě vás :)
jediny set ktery ti muzu doporucit je tento http://www.luxusni-elektronika.cz/poloz ... 0_set.html sam ho mam a dokonce ted je na nem i akce.
Zakl Deska : Gigabyte GA-H61MA-D3V (rev.2.0), Proccessor : Intel Core i5 2380P 3,10 Ghz @ 3,40 Ghz, Graficka Karta : Gigabyte Gtx 560 ti, Ram : Kingston Hyperx 2x 4gb 1333 Mhz, Zdroj : Fortron HEXA 500w, Case : Cooler Master Elite 430 Black.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1290
-
od p3v4x