jo a zezr antivir nemám protože kdybych k tomu měl spuštěnej ješte antivir tak bych si nezahrál ani Asteroids

Zdend@s píše:Zdar lidi mám problém s hrou Team forstress 2 ( je F2P na steamu) seká se mi ! ale problém neni že bych měl nějak extrémně nevýkonný PC problém je steam :OOO !! Protože steam bere vykonnost strašně moc!Tak moje PC nezvládne Steam a zároven TF2,abych vám dokázal že nekecám tak half-life 2 mi de uplně v poho na 20 až 30 fps Portal to samý! ale Half-life 2 ani portal nemám kupený přes steam (ano mám to stáhnutý! ) jelikož Half-life 2,TF2 a Portal běží na stejném enginu (source engine) tak jediný problém je steam,chápu že za to nemuže steam ale moje shitová sestava! ale stejně se chci zeptat nejde to nějak vochcat abych měl zapnutý TF2 a steam by nemusel bejt zapnutý? (už sem skoušel mít zapnutý TF2 potom na správce uloh a normálně steam zavřít,ale potom mi spadlo TFKO) Díky za každou snahu mi pomoct!
Zdeněk
zezr píše::) hahaha
Tak to je velmi pomalé PC
TF2 když dáš na ultra tak je poměrně náročná hra.
Ber to tak že část výkonu vezme systém, další část antivir, další část hra, další část ostatní programy(ovladače, steam,....)
Jo a pokud po nás něco chceš piš to všechno do tématu. i já když něco chci tak svou sestavu upnu i do příspěvku.. je to totiž lepší.!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů