Mám problémek s pískáním speakru při hrách.Myslel jsem ,že je to způsobeno přehříváním grafiky ,protože mi to ukazovalo v EVERESTU 100 stupňů pri zatížení myslím tím procesor na grafice (GPU) a taky u GPU VRM.
Pak taky v jedné hře(rFactor)mi to kromě pískání způsobuje ,že když chci napsat něco do chatu, tak po zmáčknutí klávesy se začnou v chatovacím okénku samočině objevovat písmenka a nejde s tím nic dělat.
Abych zjisti jestli je chyba přímo v přehřívání,tak jsem sundal z PC bočnice a vrazil tam stolní větrák.Teploty na grafice šly o 25 stupňů dolů,ale problém zůstává a navíc mi PC příjde lehce pomalejší.Teploty CPU jsou okolo 50 stupňů při zatížení.Je to nový počítač AMD Atlon 64 X2 5600+,Grafická karta Radeon X1900 Series Secondary (256 MB),RAM 1024 ,Základní deska K9N Neo.
Pískání speakru při hře
Co na to říct,asi důvěřuju.Ale pročítal jsem forum jestli nějdo nemá podobný problémek ,tak zdrojem může být spousta věcí.
Při startu systému pípá počítač asi 3x jak kdy,což souvisí nějak s BIOSEM (asi).
Při hraní pípá speakr při mačkání více kláves i jedné klávesy déle držené.
Přehřívání jsem provizorně vyřešil větrákem 30 cm,ale problém přetrvává.
Dali mi tam řadič pro HDD ATA ,protože by nešel propojit standartně s deskou(prý).
Grafika má chladič ZALMAN ale nestačí na ni.
Postupem času se pípání stupňuje.
Nemůže být problém v klávesnici?Je asi 4 měsíce stará Genius multicosi.
MAM CHUŤ TO CELY VYHODIT Z OKNA!!!!
Při startu systému pípá počítač asi 3x jak kdy,což souvisí nějak s BIOSEM (asi).
Při hraní pípá speakr při mačkání více kláves i jedné klávesy déle držené.
Přehřívání jsem provizorně vyřešil větrákem 30 cm,ale problém přetrvává.
Dali mi tam řadič pro HDD ATA ,protože by nešel propojit standartně s deskou(prý).
Grafika má chladič ZALMAN ale nestačí na ni.
Postupem času se pípání stupňuje.
Nemůže být problém v klávesnici?Je asi 4 měsíce stará Genius multicosi.
MAM CHUŤ TO CELY VYHODIT Z OKNA!!!!
Zpět na “Problémy s hardwarem”