Jak zjistím jakou mám gr.kartu a jakej mám typ pc?

...

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 črc 2007 20:15

Naprosto souhlasím s Jakem. Jinak stačí do Spustit napsat dxdiag a odentrovat. Taky tam najdeš potřebné informace.

Reklama
Desteros
nováček
Stav:

Příspěvekod Desteros » 20 črc 2007 11:17

Taky už mi ten chlápek leze na nervy,volal jsem mu několikrát a nebyl k sehnání.Když sem si navíc přinesl pc ze servisu od nich,tak jsem nedostal ani zpět instalační CD Windows,a proto to musím řešit všechno teď.

Díky,nezlobte se,že se pořád ptám.Ale je jedno jaký tip drivers stáhnu,aby to správně fungovalo?Gr.kartu mám ATI RV530 Pro.Můžu si z té nabídky stáhnout jakoukoliv sérii?

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Everest

Příspěvekod alias75 » 20 črc 2007 13:13

black_k píše:souhlas s příspěvky nade mnou,Everest je vynikající program,stejně ale jako antivirus je potřeba stáhnout aktuální verzi ... :)

Poskutuj rady komplet.Everest Home (tedy free) si aktuálně nestáhne.EVEREST Ultimate Edition je trial a na serverech jako slunečnice ,stahuj ,studna a podobně je vždy více méně aktualizovaná verze.U tohoto programu zase až tolik na aktualizaci nezáleží pokud si nekoupíš placenou verzi .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

guest

Příspěvekod guest » 20 črc 2007 13:29

Já používám Aidu32 - je to historie, ale stačí to: http://www.slunecnice.cz/sw/aida32/diskuse/

Desteros
nováček
Stav:

Příspěvekod Desteros » 21 črc 2007 14:36

Blue Spirit: Díky a je ještě něco potřebovat nastavovat kvůli správně funkčnosti karty?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”