Špatný pc nemáš ani teď...
Změnu by jsi mohl provést upgradem na intel a ktomu min. GTX660 10 895,-
Přílohy
Srovnání GTX660 vs GTX560 Ti
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Nevím zda je moc velký smysl upgradovat ze 560Ti na 660tku. U procesoru je upgrade jistý. Spíš takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... XN011ZSU01
Peníze se ti vrátí prodáním stávajících komponentů. Jenom za tu 560Ti dostaneš 3000kč.
Nevím zda je moc velký smysl upgradovat ze 560Ti na 660tku. U procesoru je upgrade jistý. Spíš takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... XN011ZSU01
Jo, tohle umím taky, dát tam GTX760 a říct, hej tady to máš...
Peníze se ti vrátí prodáním stávajících komponentů. Jenom za tu 560Ti dostaneš 3000kč.
až se tohle provede, tak pak ať si koupí co chce..do te doby prostě si stavěj do 11k -_-
BTW graf pěkně ukazuje rozdíly FPS a rozdíly nejsou zrovna malé.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ok. Ještě bych se chtěl zeptat jak to je s W7. Momentálně mám W7 Home OEM verzi a když bych vyměnil zákl.desku s procesorem musel bych znova kupovat W7?
Tohle jsem taky jednou řešil. Záleží kolikrát jsi to přeinstalovával s jiným hardwarem...myslím, že je to 3x povolené (změnit hardware), tak aby byla licence zachovaná - takže budeš v pohodě.
Ještě bych se zeptal jestli je nějak zvlášť těžké vyměnit základní desku? V PC jsem dokázal vždy vyměnit vše sám, ale desku jsem ještě neměnil. Trochu z toho mám strach, ale rád bych to zkusil sám pomocí nějakého návodu případně videii na youtube.
Ohledně te licenci jsi myslím, že mám pravdu, ale když to nepůjded, tak zavolej na podporu u microsoftu, řekni, že se jsi musel reklamovat základní desku a třeba Ti to potvrdí, nebo převedou apd...
Zkusím najít video na youtube, protože vysvětlovat slovy se mi to nechce
15:40
Ok, díky :) Myslim, že se to dá v pohodě zvládnout. Ještě bych požádal o nějakou alternativu za tu desku http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 4O011YXN01 protože jí v Ostravě nemají skladem. Grafickou kartu asi zatím kupovat nebudu a našetřím na tu 760GTX.
Dobry den. Otec me pozadal o sestaveni PC a domluvili jsme se ze mu dam do sestavy svuj CPU,GPU,RAM a objednam si nove.
Moje soucasna konfigurace je:
ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI
AMD Ryzen 7 7700X
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G
G.Skill...
Poslední příspěvek
Dekuji.Bios uz jsem si stahnul tak pred vymenou aktualizuji. Jeste jednou dekuji za rady.
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...
potřeboval bych od Vás profesionálů poradit s upgradem PC. Na počítači občas hraji hry, jinak běžná činnost. Žádné úpravy videí apod. Byl bych rád, kdyby mi zůstala jako základ základní deska.
Současná sestava:
MSI B450-A Pro -...
Poslední příspěvek
Za ty peníze není blbost kupovat R7 5700x3D.
Stejně je vtipný, že skoro každej kupuje PC s tím, že v budoucnu může upgradovat.
A když ten moment nastane, tak by radši přešel znovu na novější :D
Coz je presne na co jsem poukazoval kdysi, stejne...
Přátelé, potřeboval bych poradit s ugpradem PC. Před rokem jsem to zde již řešil, ale nyní, když vyšlo asi vše co mohlo, tak bych do toho již šel.
Mám dvě stávající sestavy, kde ugradovat bych chtěl tu z roku 2019 a z toho co zbyte, tak upravím tu...
Poslední příspěvek
Já měl Palit tři roky (RTX 2080) a ještě jsem ji dobře prodal. :-) Ono taky hodně záleží na edici, jestli je to nějaká lacinnější sotva dlouslotová šlupka, nebo kousek, kde se na provedení nešetřilo.
U nVidie je jsou jen trapné ty aktuální potíže s...