IPhone vs HTC Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IPhone vs HTC
Jo, přes iTunes. Máš třeba CD, tak to sesynchronizuješ a je to.
Ano jde to. Normálně CTRL+C a přetáhneš to do knihovny (CTRL+V). Také jsem programy na Appstore, které jsou na stahování hudby...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Clorky- já právě že moc těch CD nemám a hudbu stahuju i z neofficialních stránek, takže nebude problém to tam dát jo ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
zapekanekure píše:když už sme u těch aplikací .. rád si užiju aplikace ale platit za ně nechci .. u iphonu existují jenom placené verze co ?? ( muj kamarád si našel web kde stahuje hry na android zadarmo) .. existuje taková nějaká alternativa dyžtak i pro iOS ? .. jinak to vypadá nadějne a do rodiny jabličkářu přibydu i já :)
Tak toto mi hlava absolutně nebere - utratit přes 10 tisíc za mobil a nebýt ochotný zaplatit doslova pár kaček za aplikace. Česká uprděnost a vychcanost v celé své kráse...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
On se jenom zeptal... Neříkal, že to bude dělat...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
.. asi jsem to blbě napsal ale já vždy všechno kupuju, mně jde jen o to že hry na mobilu mně nikdy netáhli a platit za hru kterou budu hrát hodinu nevím jestli je vhodné, ano vím že existují free(demo) verze ale rád si zahraju full hru free.. každopádně pokud je hra dobrá tak si za ní zaplatím ( jako u pc projdu celou hru stáhnutou z torrentu a když se mi líbí tak si jí koupím a podpořím vývojáře ale pokud se mi nelíbí tak jí ani nedohraju a nikdy jindy ji nezapnu)
Na iPhonu se dá udělat jailbreak (i na jiných iDevices se dá udělat jailbreak), takže si pak přes jailbreak nainstaluješ program na stahování her a programů z Cydie. Jediná nevýhoda je, že když je nová verze programu/hry, tak si ji musíš stáhnout znovu s novou verzí, což zabere chvíli (nemusíš si stahovat novou verzi, pokud ji nechceš, ale budeš mít starší verzi).
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
při jailbreaku stratím záruku co ?
Ano, to jsem zapomněl zmínit.
Jenže když máš jailbreak a přestane ti třeba fungovat ''home button'' (kolečko dole uprostřed) a přeinstaluješ software (iOS),tak nic nepoznají...
Můj bratr měl iPhone 4S s iOS 6.1.2 a s jailbreakem a pak si nainstaloval novou verzi 6.1.3, tudíž jailbreak už neměl a přestal mu fungovat ''power button'' (tlačítko na vypínání), takže jsme normálně zašli do Applu, aby to opravili, ale nešlo to opravit, takže nám dali nový iPhone 4S.
Nechcu tímto nikoho podporovat a nechci dostat žlutou, jen říkám tak jak to je...
Jenže když máš jailbreak a přestane ti třeba fungovat ''home button'' (kolečko dole uprostřed) a přeinstaluješ software (iOS),tak nic nepoznají...
Můj bratr měl iPhone 4S s iOS 6.1.2 a s jailbreakem a pak si nainstaloval novou verzi 6.1.3, tudíž jailbreak už neměl a přestal mu fungovat ''power button'' (tlačítko na vypínání), takže jsme normálně zašli do Applu, aby to opravili, ale nešlo to opravit, takže nám dali nový iPhone 4S.
Nechcu tímto nikoho podporovat a nechci dostat žlutou, jen říkám tak jak to je...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jojo díky ... ted tak projíždím http://store.apple.com/cz a myslíte že bude problém pokud si to budu chtít nechat dovést do CZ ? popřípadě kolik to bdue stát .. píšou že nad 3000 je cesta zadarmo, opravdu ?
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To se dováží normálně ze skladu v ČR, takže žádnej problém. Jinak doprava bude zadarmo, ale je to jenom po ČR, takže by ani tak drahá nebyla.
Ještě jsem ti zapomněl říct, že si pár lidí stěžuje u černé verze iPhone 5 na loupání zadní strany, já stím zkušenost nemám, takže nevím, ale u iPadu mini, který má na zadní straně stejný nástřík problém nemám a ani se to neškrabe. Jinak u bílé verze iPhonu je vše v pořádku.
Ještě jsem ti zapomněl říct, že si pár lidí stěžuje u černé verze iPhone 5 na loupání zadní strany, já stím zkušenost nemám, takže nevím, ale u iPadu mini, který má na zadní straně stejný nástřík problém nemám a ani se to neškrabe. Jinak u bílé verze iPhonu je vše v pořádku.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3391
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4570
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 5
- 3099
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3892
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”