IPhone vs HTC Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IPhone vs HTC
bíla mi vždy připadla spíše pro dámy
.. určitě bych šel do černé a jinak jsem si pročetl skoro celej pchelp o telefonech a narazil jsem na to ale moc se toho nebojím, o takový telefon budu pečovat jako o dítě ( aspon na začatku..)

- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pro dámy se se stane tehdy, pokud na to navlečeš ten sexy růžovej gumovej kryt.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky mám vše v černé, ale známý si bazarově pořídil 4ku v bílé a taky je to pěkný, hlavně to má méně lidí. Ovšem pořád mi připadá ta černá taková elegantnější, hlavně ten zadní nástřik u iPh5 a iPadu Mini- vážně nádhera. :)
Já bych se toho taky nebál, jen jsem měl potřebu to napsat, aby jste o tom věděl. Rozhodně bych doporučoval fólie od firmy Invisible Shield. Ze začátku jsem na iPhonu nic neměl, displey byl v pořádku, poškrábe se těžko, ale zadní strana je na tom hůř, já to tam navlíknul po měsíci a ani škrábanec. Sice jsem ty první navlíkl špatně, takže po 3 týdnech museli jít dolů.. Pak jsem koupil nějaký shit kterej se nehorázně škrábal, ale přežil jsem stím téměř půl roku.. Teď mám zase Invisible Shield (HD) a už v naprostém pořádku. :)
Já bych se toho taky nebál, jen jsem měl potřebu to napsat, aby jste o tom věděl. Rozhodně bych doporučoval fólie od firmy Invisible Shield. Ze začátku jsem na iPhonu nic neměl, displey byl v pořádku, poškrábe se těžko, ale zadní strana je na tom hůř, já to tam navlíknul po měsíci a ani škrábanec. Sice jsem ty první navlíkl špatně, takže po 3 týdnech museli jít dolů.. Pak jsem koupil nějaký shit kterej se nehorázně škrábal, ale přežil jsem stím téměř půl roku.. Teď mám zase Invisible Shield (HD) a už v naprostém pořádku. :)
Naposledy upravil(a) Těsňa dne 06 črc 2013 11:46, celkem upraveno 1 x.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych do IPhonu nešel, předražené strašně, výrobní cena přitom minimální - platíš si za značku. Kdo nemá IPhone není cool? mám rád Android, spoustu možností, spoustu aplikací...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Mám iPhone 5 baterka síce nič moc nevydrží dlho ale inak na jeden deň je vpohode,večer ho nabijem a cez den idem celý deň
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
warcraftane .. je to názor nic ti neberu ale iPhone je opravdu kvalitní telefon a iOS je kvalitní bezproblémový systém ... nechi se dotknout androidu ale 1. měsíce bych se sním trápil než bych si ho nastavil dle mého a hlavně dle 100% funkčnosti a proto volím iphone :) .. jen nevím kam takový telefon budu dávat ( každopádně je to problém každého velkého telefonu) protože v kapsi se mi moc nechce nosit zvláště né tak drahý iphone takže máte někdo nějaké rady jak nosíte bezpečně tyto telefony ?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby tady byl Tomina, tak ten by Vám iOS rozmluvil, už se tohle téma tady řešilo,..ale nikdy nevyhrál IPhone o.O
Za ty peníze bych šele do Samsungu S4
PS: (kdybych měl ty peníze, tak bych šel do notu III
)
//Tak jo, fpohodě
Za ty peníze bych šele do Samsungu S4
PS: (kdybych měl ty peníze, tak bych šel do notu III

//Tak jo, fpohodě

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já osobně ho v kapse nosím, nevím jaký ty v tom máš problém? :)
Jedině si koupit nějaký pouzdro za pásek, pokud nosíš. Může být u v takovém tom pouzdře jak se pak pověsí na krk, ale podle mě je to všechno blbost. Kapsa je kapsa. :)
Warcraftan: Nedávno iPhone vyhrál, už jsem zde ten topic postoval.. Řešil to tam i Tomina, ale neuspěl. Né každý potřebuje telefon na hraní, ale především na funkčnost. :)
Jedině si koupit nějaký pouzdro za pásek, pokud nosíš. Může být u v takovém tom pouzdře jak se pak pověsí na krk, ale podle mě je to všechno blbost. Kapsa je kapsa. :)
Warcraftan: Nedávno iPhone vyhrál, už jsem zde ten topic postoval.. Řešil to tam i Tomina, ale neuspěl. Né každý potřebuje telefon na hraní, ale především na funkčnost. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
no jen jsem tu četl v jednom topicu že třeba u SIII se ohýbají růžky ale o iphone se tolik nebojím .. hele ten S4 .. četl jsem taky v jednom topicu a prý pujde z okna .. S3 se povedla ale ta S4 prý nic moc ... jak říkám pokud máte možnost do nějakého většího města tak navštivte pobočku iphonu a vyzkoušejte si jákekoliv zařízení a 99% se zamilujete :)
S tím nosením v kapse nemám problém, ale jestli se bojíš, tak si kup nějaké pouzdro/kryt. Stačilo by kryt který je kolem dokola iPhonu, aby chránil všechny hrany a rožky...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jojo určitě si nějaký pořídím .. no myslím že už je to 100% takže díky moc všem !! :) .. kdyby byl někdo proti iOS určitě napište rád vás vyslechnu :)
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Těsňa píše:Né každý potřebuje telefon na hraní, ale především na funkčnost. :)
Mám Galaxy Nexuse, což už je nějaký ten pátek. Furt jedu na tovární ROMce, nestarám se o něj a od dubna (aktualizace na 4.2.2) se vůbec nerestartoval, nevypnul.
K diskuzi:
Komentář na IP5: Sekla se mi pětka v ruce přímo před prodejcem, tomu říkám odladěný systém

Navíc iOS nemá multitasking! Android ho má. Pak tu jsou ještě další hlediska, která mají spíše "psychologický" ráz (uzavřenost/otevřenost třeba) - ty budou asi nepostatná

P.S. Applácké zmrazování appek neberu jako multitasking
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3391
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4570
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 5
- 3098
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3892
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”