IPhone vs HTC Vyřešeno
Re: IPhone vs HTC
Prostě si ty mobily vyzkoušej každému sedne něco jiného. 49% lidí ti napíše ať si koupíš Android, 37,5% ať si koupíš iOS a zbytet + RH doporučí WP.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Prošly mi rukama všechny iPhony, Androidů nepočítaně a WP asi jen 3 kousky a musím říct, že ty systémy jsou stejně dobré. WP chce prostě ještě čas... iOS a Android naprosto srovnatelné co se funkčnosti týká. U jednoho je uzavřenost považováno za nevýhodu, ale pro mě je to třeba výhoda. Žádné bastlení romek na koleně a podivné CM romky, které vyžerou baterku za hodinu a polovina věcí nefunguje. Zase ale otevřenost nahrává právě těmto úpravám a dá se na tom vyřádit hodně, ale zase za cenu multiplatfomosti. Cpe se to všude i kde to prostě plynule jet nemůže... Ruku na srdce... Kdo tohle u těch mobilů dělá a použije? To, že jednou přehraju romku ze mě nedělá flashera a na běžné činnosti prostě nepotřebuju mobil za 15 klacků, ale právě v tomhle je iP geniální. Sice dražší, ale opravdu výborné materiály, ekosystém, zálohování, aplikace, apod. Prostě out of box zařízení. Vytáhnu a jede a přesně dělá co má a jsem spokojen. Žádné půldenní nastavování...
Já jsem uvažoval o S IV, ale když jsem ji měl v ruce, tak jsem prostě řekl NE! HW sice výborný, ale to zpracování... Takhle prostě nevypadá mobil za skoro 17 litrů... Laciný plasťák. Může mít sebelepší HW, ale prostě obal prodává. HW je iP pozadu, ale prostě kvalitní zpracování a systém udělal svoje.
Já jsem uvažoval o S IV, ale když jsem ji měl v ruce, tak jsem prostě řekl NE! HW sice výborný, ale to zpracování... Takhle prostě nevypadá mobil za skoro 17 litrů... Laciný plasťák. Může mít sebelepší HW, ale prostě obal prodává. HW je iP pozadu, ale prostě kvalitní zpracování a systém udělal svoje.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Android často padajú a sekávajú. Každé dva dni ich treba resetnúť.
1. Ryzen 5 / 16GB / GTX 1650 / 512GB SSD
2. Intel Xeon W3680 3.9Ghz/16GBRAM/GTX770/256GBSSD+2.5TBHDD
3. Macbook Pro 13" i5
3. Macbook Pro 13" i5
Mám Android a celkem slabý HW a toto se mi neděje. Asi máš nějaké milné informace.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
mephisto92 píše:Android často padajú a sekávajú. Každé dva dni ich treba resetnúť.
A ted tu o karkulce
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4 Beta
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mám android... a keď je trošku v preťažení sekne.
1. Ryzen 5 / 16GB / GTX 1650 / 512GB SSD
3. Macbook Pro 13" i5
3. Macbook Pro 13" i5
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mas problem s telefonem. Je to jak rikat, ze vsechny windows padaji a sekaji se, protoze MOJE miva BSOD
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak sis koupil nějakou tu sračku to se stává. Třeba Samsung dává za hodně peněz málo muziky 

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
mephisto92 píše:Mám android... a keď je trošku v preťažení sekne.
Jaký máš telefon? Jak moc se o něj staráš? Potom se můžeme bavit o problému Androidu.
Naposledy upravil(a) Andrew98 dne 06 črc 2013 21:26, celkem upraveno 1 x.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná bych tady těch dohadů nechal. Zakladatel topicu je už rozhodnutý pro iPhone 5 a už si jen zjišťuje informace okolo jeho koupě a příslušenství k němu. Takže jsou debaty už o ničem.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Vemte si, že ikdyž se vůbec nestaráte o iPhone, tak se s ním nic nestane... Bratrovi spadl ze schodů asi z dvou metrů (udělal díru do schodů) a nic se iPhonu nestalo.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Možná mechanicky se nic nestalo, ale určitě se ten pád musel podepsat na designu ne? nikdo mi nemůže říkat, že spadne telefon ze dvou metrů a neudělá se ani škrábanec, obzvlášť u IPhonů jsou k tomu velmi náchilní.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3391
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4570
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 5
- 3099
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3892
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”