Z Avast na NOD32 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Z Avast na NOD32
Používám Avast a chci vyzkoušet NOD32. Vím že současně by tyto antiviry nepracovaly dobře ale odinstalovávat Avast bych nechtěl. V nabídce jsem něco jako "pozastavit činnost" nenašel. Může mi někdo poradit postup? Díky
-
- Pohlaví:
- Jackal
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlasím. Stačí Awast zakázat a NOD32 vyzkoušet. Jen si pohlídej po startu koho chceš preferovat.
Jinak NOD32 stojí za ty peníze, ale netvrdím, že Awast Home pro domácí účely nestačí.

Jinak NOD32 stojí za ty peníze, ale netvrdím, že Awast Home pro domácí účely nestačí.

Asus P5E - Intel X38, Intel® Core™2 Q6600 3,01GHz, Zalman CNPS9700, 2x 1024MB Kingmax 800MHz, Asus nVidia® EN8800GTX 768MB, 2x 320GB Seagate 7200.10, 2x LG GSA-H44N/H12N, X-Fi Xtreme, Enermax 500W, Enermax Chakra, 22" HP w2207
-
- Pohlaví:
Díky, můžu se ještě zeptat co znamená při kontrole Avastem tato hláška? :
22.7.2007, 13:31:38
Testuje se paměť počítače...
V paměti nebyla nalezena žádná instance viru.
Test paměti byl ukončen (5,8s).
----------
Testují se soubory...
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\Config\Cache\Personal_32_1029.dat... soubor nemohl být otestován!
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\Config\CheckPoint\tmp.edb... soubor nemohl být otestován!
Nebyl nalezen žádný infikovaný soubor.
Test souborů byl ukončen (48959 souborů, 0 infikovaných, 629,8s).
Otestovány disky: C: D:
----------
22.7.2007, 13:31:38
Testuje se paměť počítače...
V paměti nebyla nalezena žádná instance viru.
Test paměti byl ukončen (5,8s).
----------
Testují se soubory...
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\Config\Cache\Personal_32_1029.dat... soubor nemohl být otestován!
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\Config\CheckPoint\tmp.edb... soubor nemohl být otestován!
Nebyl nalezen žádný infikovaný soubor.
Test souborů byl ukončen (48959 souborů, 0 infikovaných, 629,8s).
Otestovány disky: C: D:
----------
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Z Avast na NOD32
Ano, můžu.branda píše:V nabídce jsem něco jako "pozastavit činnost" nenašel. Může mi někdo poradit postup?
Start - Spustit - msconfig - karta Služby - zde odškrtni vše, co se týká avastu. A restartuj PC. Po restartu ale nebudeš chráněn antivirem.
-
- Pohlaví:
Baron Prášil píše:já naopak nesouhlasím.pokud chceš zkoušet nod,tak odinstaluj avast,vymaž ho v prog files,vyčisti ccleanerem a regcleanerem.nahoď nod a testuj.(nezapomeň si od avastu někam uložit registrační číslo ať to pak nemusíš řešit)
Může vadit AVG které je nečinné ale pouze uložené v souborech na disku?
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vyřešeno
hele,třeba si myslete,že sem cvok,ale je to takovej problém,když chci měsíc testovat noda,věnovat 5minut odinstalaci avastu a po tom měsíci věnovat 5minut jeho opětovný instalaci?
samozřejmě jestli máš někde instalačku avg,tak je to putýnka.

samozřejmě jestli máš někde instalačku avg,tak je to putýnka.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”