Comodo, SS&D, Avast

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Comodo, SS&D, Avast

Příspěvekod paul27 » 24 črc 2007 12:33

Dobrý den. Mám pár dotazů s kterými si už nevím rady.

1.- Když se přihlásím, tak mi nejdříve naběhne internet a až potom Comodo (i Centrum zabezpeení mi hlásí, že Comodo je vyplé a pak naběhne). Jde to nějak udělat, aby nejdřív naběhl firewall a až potom internet?

2.- Nevím, jestli to spolu přímo souvosí, ale dneska se mi v tray liště nezobrazoval TeaTimer od SS&D. Stalo se mi to už včera, tak jsem přeinstaloval SS&D, ale dneska znova. Jinak se mi vždycky zobrazuje, ale od včerejška to prostě nejede. Nejede to jen pod účtem Správce pc jinak to jde v pohodě. Nevíte co s tím?

3.- Jak je rezidentní ochrana u Avastu 4 Home a má několik těch poskytovatelů, tak mi dneska běžely dlouhou dobu (cca5min) jen 4 a přitom mám nastaveno, aby běželo 6 poskytovatelů. U těch, co se nechtěly zapnout, tak bylo, že se čeká na spuštění podsystému. Co to je? Měl bych třeba přeinstalovat Avast?
Naposledy upravil(a) paul27 dne 24 črc 2007 13:09, celkem upraveno 1 x.

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 24 črc 2007 13:01

Ještě screeny mých ikonek v tray liště.

http://img267.imageshack.us/my.php?image=ssdod1.png
Tady to je po spuštění počítače (Správce pc). Nenaběhne SS&D, ikonka internetu (modem se tváří, že signál má), openoffice

Pak jsem se odhlásil a přihlásil k druhému účtu, kde bylo vše dobrý a pak se znova odhlásil a přihlásil k účtu, kde byly po spuštění pc problémy (Správce). A tady vidíte, že už všechno běží jak má.
http://img64.imageshack.us/my.php?image=ikonkyex8.png

A proto se ptám, kde je problém a co mám dělat?

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”