NORTON 2007 vs. NOD32
NORTON 2007 vs. NOD32
DOBRY DEN! Chtel bych si koupit novy anitivir a nevim kterej si mam vybrat premyslim nad tim jestli je lepsi NOD32 nebo NORTON2007 mohl byste mi nekdo poradit??? PREDEM DIK!!!!

Norton Internet Security 2007 = kvalitní antivirus využívající jednu z nejlepších databází virových signatur na světě. Silný v detekci,léčbě i v likvidaci potvor. Na poli bezpečnosti PCs již dlouho - zkušenosti,ověřená kvalita. Patří k nejpoužívanějším na světě a v různých testech dlouhodobě obsazuje ta nejlepší místa.
Kvalitní, do detailů nastavitelný firewall.
Antispywarová ochrana. Ochrana proti rootkitům - Bloodhound. Antispam. Autoprotect - sebeochrana. Blokování reklam , místních oken, ochrana prohlížeče , instant messagingu a kontrola E-mail pošty. Ochrana osobních údajů a antiphishing.
Přehledné menu v ČEŠTINĚ. Přístup k nastavením lze zaheslovat proti neoprávněné manipulaci cizích osob.
Osobně jsem používal NIS 2005, NIS 2006, NIS 2007, NIS 2007 v2. Nyní mám Nortona 360. Naprostý klid a spokojenost i na "nebezpečných stránkách".
Je pravdou že Nortoni mají ve zvyku se "zapustit" do Windowsů ale jsem toho názoru že aby mohl účinně chránit tolik věcí v nekonečně děravých Windowsech tak je to holt potřeba.
Zlí jazykové mají ve zvyku se držet starých klišé o systémové náročnosti Nortonů, dál straší historkami o dramatickém zpomalení PC ale to již dávno není pravdou.
Kaspersky Internet Security patří také k těm lepším . . . . . . pozn.: pro Horsta "Brizu" Fuchse

NOD 32 je bezesporu také kvalitní produkt ALE je to stále pouze antivir a nic víc. Navíc to vypadá že začíná mírně ztrácet. K tomu aby byl PC chráněn tolik jako s NIS, by bylo potřeba k němu doinstalovat hromadu dalších produktů (ať už free nebo placených) od různých společností což nemusí zaručit jejich dokonalou "slícovanost" a nepropustnost.
Cena antiviru NOD32 na rok = s DPH cca 1800,- Kč.
Cena komplexního zabezpečení s NIS 2007 v2 na rok = s DPH cca 1400,- Kč.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”