Vazeni kolegove, prosim pekne o radu.
Nejsem profi uzivatel. Uplatnil jsem nektere potupy uvedene na tomto serveru pro zrychleni pocitace. Nevim presne, kdy se to stalo, ale pocitac prestal "videt" zvukova zarizeni. Mam nainstalovany Realtek. Obrazky prikladam, prosim o radu, co s tim mohu udelat.
Dekuji predem
Roman
Zvuk
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zvuk
Naposledy upravil(a) Roman Verba dne 05 srp 2007 21:31, celkem upraveno 1 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Marfy píše:Zkus přeinstalovat ovladače zvukovky.
To jsem jiz zkousel, a to jak pomoci "Pridat hardware", kde jsem uvedena zarizeni predem odebral, tak i pomoci cedecka s aplikaci pro onen Realtek. Je divne, ze v poslednim obrazku zvukova zarizeni jsou zobrazena, ale z predchazejicich plyne, ze pocitac je nevidi. Tohle mi palice nebere (z nedostatku znalosti).
Nepomohl by nejaky vypis neceho zde zverejneny?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pratele, zvukovku mam. Ac nevim, kde ji mam v te krabici hledat, lec pred tim vysoce kvalitne jela, pac prohlizel jsem filmy a poslouhal hudbu. Pak jsem precetl navod na tomto foru, jak zrychlit pocitac, a po provedeni vsech ukonu zvuk zmizel. Fakt nevim, cim to muze byt. Patrne jsem nekde udelal nejakou chybu, ale obvykle jsem ve vsem velice dukladny, tak nevim...
Do biosu jsem se podival take, je tam zakazane MIDI, ale to ja snad ne pouzivam. Navic to muselo byt zakazane i predtim, protoze do biosu jsem vubec nechodil. Az ted, abych se presvedcil, zda zvukovka neni zakazana. Domnivam se, ze zakazana neni.
Co mohu zkusit jeste, kdyz (radsi) nepocitam reinstal?..
Roman

Do biosu jsem se podival take, je tam zakazane MIDI, ale to ja snad ne pouzivam. Navic to muselo byt zakazane i predtim, protoze do biosu jsem vubec nechodil. Az ted, abych se presvedcil, zda zvukovka neni zakazana. Domnivam se, ze zakazana neni.
Co mohu zkusit jeste, kdyz (radsi) nepocitam reinstal?..
Roman
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odeber všechny ovladače, zakaž obnovení systému. A restartuj PC.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vykricniky nebo otazniky ve spravci nejsou. Odebral jsem vsechny ovladace, zakazal obnoveni systemu (programy-system-obnoveni...) a restartoval PC. Pisina najela, identifikovala novy HW jako Realtek AC97 a nainstalovala ovladace.
Vzhledem k tomu, ze pisina sama nasla HW a instalovala ovladace, pak napada mne, ze zvukova zarizeni musi byt nejakym zpusobem zakazana. Treba jsem neco nechte "prepsal" v registru pri praci na zrychleni pocitace. (Zde byl uvedeny HiJeck log, ale jsem ho odstranil a prenesl do prislusneho otdilu.)
Vzhledem k tomu, ze pisina sama nasla HW a instalovala ovladace, pak napada mne, ze zvukova zarizeni musi byt nejakym zpusobem zakazana. Treba jsem neco nechte "prepsal" v registru pri praci na zrychleni pocitace. (Zde byl uvedeny HiJeck log, ale jsem ho odstranil a prenesl do prislusneho otdilu.)
Naposledy upravil(a) Roman Verba dne 25 črc 2007 22:02, celkem upraveno 1 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pratele, dekuji vsem za ochotu a snahu. Vec se vyresila. Zjistilo se, ze opravdu jsem (z vlastni pitomosti) zakazal pouzivani zvukovych zarizeni ve sluzbach. Obrazek prikladam.
Prosim vsak o prekontrolovani vyse uvedeneho HiJeck logu pro vsak pripad, zda neni nekde nejaky problem. Byl bych nesmirne vdecen.
Mej te se hezky.
Roman
Prosim vsak o prekontrolovani vyse uvedeneho HiJeck logu pro vsak pripad, zda neni nekde nejaky problem. Byl bych nesmirne vdecen.
Mej te se hezky.
Roman
Naposledy upravil(a) Roman Verba dne 05 srp 2007 21:32, celkem upraveno 1 x.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kdyby ti dlouho nikdo ten LOG nekontroloval, tak ho zkus hodit do sekce HijackThis nebo u prvniho prispěvku pozmen nazev a pripis tam napr. +LOG..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5594
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11562
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”