Reinstall windows xp profesional
Reinstall windows xp profesional
Dobrý den, mám notebook HP a mám reinstalační cd, ale bohužel nemohu najít product key. Není nějaká jiná cesta jak přeinstalovat windows?
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstall windows xp profesional
Možná máš recovery oddíl.
-
- Pohlaví:
Jaké reinstalační CD? To si sám vypálil? Pak nic víc nepotřebuješ.
Nene koupil jsem si normálně reinstalační CD od firmy DELL i s product key se vším, ale nemohu zbytek najít pouze CD.
-
- Pohlaví:
Takže klidně to mám nainstalovat? tím CD? ikdyž nemám ten key? a ten program mám stáhnout do PC tam, kde to budu reainstalovat?
Naposledy upravil(a) Covan dne 24 črc 2013 12:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Proč si nestáhl ten program, který ti zjistí key?
Já nevím zda to půjde i bez něho, proto jsem ti dal ten odkaz!
Já nevím zda to půjde i bez něho, proto jsem ti dal ten odkaz!
Určitě jsi si měl stáhnout ten SW pokud jsi měl ještě nainstalovanou starou kopii Win. Tam by jsi ten klíč přečetl... Jestli jsi to už reinstaloval, tak ti nejspíš nezbude nic jiného než je cracknout.
Pokud je to CD od HP (ma cernou barvu) tak zadny produktkey nepotrebujes, windows se aktivuji automaticky.
Muzes vysvetlit to, ze mas notebook od HP a instalacni CD na Dell? OEM pro Dell nemuzes instalovat na HP pocitac, to neprojde - budto ti to primo rekne ze to neni HP a nebo se to proste neaktivuje.
Muzes vysvetlit to, ze mas notebook od HP a instalacni CD na Dell? OEM pro Dell nemuzes instalovat na HP pocitac, to neprojde - budto ti to primo rekne ze to neni HP a nebo se to proste neaktivuje.
-
- Pohlaví:
To petr22 , dobrý postřeh, to Dell jsem ani nezaznamenal. 

Ja si toho taky vsiml az napotreti.
Ono jde koupit recovery disk od jakehokoliv vyrobce, ale nainstalovat pujde jen na podporovany hardware. Produktovy klic u toho zadny neni, protoze neni potreba.
Jsou pouze dve moznosti: pri startu instalace to rekne ze to enni Dell a nebo se to nainstaluje s tim, ze to bude neustale dokola chtit aktivaci a zadat klic (ktery ovsem neni)
Ono jde koupit recovery disk od jakehokoliv vyrobce, ale nainstalovat pujde jen na podporovany hardware. Produktovy klic u toho zadny neni, protoze neni potreba.
Jsou pouze dve moznosti: pri startu instalace to rekne ze to enni Dell a nebo se to nainstaluje s tim, ze to bude neustale dokola chtit aktivaci a zadat klic (ktery ovsem neni)
Asi ano koupil jsem ho na aukru:) Nainstaloval sem to vše, ale teď to chce po mě tu aktivace přes internet, ale bohužel když připojím kabel tak to mi to napíše, že nejde připojit internet..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7840
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30