Zdravím Vás opět, mám tu problém. Stahnul jsem si hru, ale je hrozně pomalá!!!
Minimální požadavky jsou 450Mhz a já mám 1,4Ghz a 128 MB Ram a já mám 512MB.Pak chtěj 16MB 3D graf. kartu. Nevím jakou mám.
Je možný že to je grafickou kartou? Jak zjistím jakou kartu mám v PC. V ovládacích panelech jsem ji nenašel. Díky za radu.
//toto patří spíše do sekce Hry-přesun
//Baron Prášil
Pomalá hra
Pomalá hra
Weigl DC
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si a nainstaluj program Everest ( http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... everest/?g[hledano]=everest&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition ) ten ti zjistí skoro všechen hardware co máš v počítači. Sice se prý vývoj Home verze pozastavil(myslím že to psali pánové tady na Pc-helpu), ale pro tvoje účely ti podle mě dobře postačí.
Pomalá hra
Hra je GTA SA, ale nevím jakou grafickou kartu mám.
Napadlo mě, mám 3 jednotky v PC.: C, E, a F. C je ta zakladní kde je windows, F je prázdná, ale na E mám právě hry a různy videa a prográmky na stahování atd.Není možný že je pomálá protože není na C?
Zkoušel jsem totiž nastavit virtuální pamět, a ta byla nastavená jen na jednotce C.
Napadlo mě, mám 3 jednotky v PC.: C, E, a F. C je ta zakladní kde je windows, F je prázdná, ale na E mám právě hry a různy videa a prográmky na stahování atd.Není možný že je pomálá protože není na C?
Zkoušel jsem totiž nastavit virtuální pamět, a ta byla nastavená jen na jednotce C.
Weigl DC
Pomalá hra
Tak jsem to stahl. mám
Grafická karta VIA/S3G UniChromeII Graphics (64 MB)
3D-akcelerátor VIA/S3 UniChrome Pro
Zvuk jde taky špatně a čím víc se tam toho děje, tím je to horší.
Co rozlišení, nemám ho nějak upravit? Ale už teď se mi zdá nic moc.
Grafická karta VIA/S3G UniChromeII Graphics (64 MB)
3D-akcelerátor VIA/S3 UniChrome Pro
Zvuk jde taky špatně a čím víc se tam toho děje, tím je to horší.
Co rozlišení, nemám ho nějak upravit? Ale už teď se mi zdá nic moc.
Weigl DC
Podle toho, co jste napsal
Já našel totiž tohle: CPU: P III 800 Mhz nebo AMD Athlon
nVIDIA GeForce 64mb nebo ATI Radeon 7200,DirectX 8.1
1.4 Gb na HDD
256 Mb Ram
Zvuková karta
No a to je tak nahraně s vaším pc (64mb).
by to měla grafika zvládout. Ale mě přijdou tyhle požadavky GTA SA trochu málo. Kde jste to našel?Minimální požadavky jsou 450Mhz a já mám 1,4Ghz a 128 MB Ram a já mám 512MB.Pak chtěj 16MB 3D graf.
Já našel totiž tohle: CPU: P III 800 Mhz nebo AMD Athlon
nVIDIA GeForce 64mb nebo ATI Radeon 7200,DirectX 8.1
1.4 Gb na HDD
256 Mb Ram
Zvuková karta
No a to je tak nahraně s vaším pc (64mb).
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO je toto PC na uvedenou hru příliš slabé, grafická karta je s největší pravděpodobností integrovaná, CPU nejspíš celeron nebo duron. Takže jde spíše o kancelářské PC než herní stroj.
BTW minimální HW požadavky určují spíš spustitelnost hry než její hratelnost...
http://www.gtasa.cz/game_info/pozadavky.php
BTW minimální HW požadavky určují spíš spustitelnost hry než její hratelnost...
http://www.gtasa.cz/game_info/pozadavky.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ta tvoje grafika to samozřejmě nezvládne,je to integrovaná karta vhodná tak na psaní ve Worldu.Direkt X9 samozřejmě nepodporuje.Jinak GTA S.A. má daleko vyšší požadavky.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12011
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-