mam problem u jake koliv hry me to po chvilce napise instrukce na adrese 0x156f2587 odkazovala na adresu paměti 0x00096a00. S pamětí nelze provest operaci: written.
Operační system mam XP Profesional SP3
Problém s jakoukoliv hrou - "nelze provést operaci: written"
Problém s jakoukoliv hrou - "nelze provést operaci: written"
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 srp 2013 00:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: problem z hrama
stolni pc graficka karta nvidia geforce 7600 gt. jedna se o hru dragon age prameny ( origins) a x dalsich her
Doporučuji provést test RAM paměti, může se jednat o vadnou RAM paměť.
http://www.memtest86.com/
http://www.memtest86.com/
memtest jsem vcera delal a vyskocilo ze zadna chyba....
Toto vyjede po dokonceni memtestu:
your version of windows limits the amount contigous RAM a single program can allocate. To test all your RAM, run more than one copy of memtest simultaneously and set each copy to test aportion of available RAM. To start run two copies of MemTest, and set each to test 1000MB of RAM.If you get this message again try testing even smaller amounts of RAM.
Mam 2GB ram DDR2
Toto vyjede po dokonceni memtestu:
your version of windows limits the amount contigous RAM a single program can allocate. To test all your RAM, run more than one copy of memtest simultaneously and set each copy to test aportion of available RAM. To start run two copies of MemTest, and set each to test 1000MB of RAM.If you get this message again try testing even smaller amounts of RAM.
Mam 2GB ram DDR2
Naposledy upravil(a) handma dne 02 srp 2013 11:23, celkem upraveno 1 x.
A co jsi ještě dělal? Bylo by vhodné to sem vše napsat, pak se akorát stane to, co teď.
nic vic me nenapadlo protoze co me prvni napadlo ze to mozou delat ramky tak jsem pidil po tom jak je otestovat to jest vse co jsem udelal
ja se taky zadny problem nemel na win7 ale odesla me zakladni deska tak jsem to dal do opravny kde me naistalovali xp a blbne me celi pc
Zkus jim to reklamovat ze zákona máš na opravu 6 měsíců.
Vyměnili ti základní desku? Todle vypadá na chybu hardwarové části, kromě základní desky můžeš mít ještě něco načaté.
Co ovladače všechny nainstalované? Další věc je, jak to máš s legalitou Windowsů, když ti to tam jen tak nainstalovali...
Vyměnili ti základní desku? Todle vypadá na chybu hardwarové části, kromě základní desky můžeš mít ještě něco načaté.
Co ovladače všechny nainstalované? Další věc je, jak to máš s legalitou Windowsů, když ti to tam jen tak nainstalovali...

Tiez mam geforce 7600 gt a naštěstí zádný problem jsem s ní ještě neměl, vsetky hry sli dobře, ale skusim si ji i já otestovat.
pocitac je 7 let stary takze na zakladni desku jsme udelali pouze chlazeni lepsi protoze zakladni deska K9N Neo ma na pitel chlazeni a mam tu skolni verzi xp takze legalni ovladace me naistaloval ty nejnovejsi na vse... a navic zakladni deska nova se blbe shani na tak stary pc.....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2250
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 23:12