Chybí deklarace DTD. Body nemá co dělat mezi tagy head. META tagy naopak patří do head. Font je párový tag. //<center><font size="6" color="black"><i>Odmena:</i></center> P je také párový tag //</font></font></p>
Pak je tu mnoho lehčích chyb jako, že nevyplňuješ alternativní popisky u obrázků. No povím ti takovou prasárnu jsem ještě asi ani neviděl.
Ano, jsou tam chyby... Ale opět nevím jestli ti to někdo upraví. Chceš moc věcí zdarma. Toť můj názor...
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 02 srp 2013 12:03, celkem upraveno 2 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Tak to je prasárna toto Navíc na tom není nic, co by to mělo odesílat, pouze tlačítko odeslat a textové pole -_- Navíc to pak ještě musíte nějak propojit do hry, šlo by to přes MySQL, ale na to budete potřebovat něco lepšího než tenhle kód. Doporučuju se naučit php ... jinak to asi neuděláte.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál! HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Propojení do hry již mám, potřebuji jen pomocí tlačítka "Odeslat", aby mi to dalo url: www.czech-craft.eu/vote.php?id=4384&user=(NICK) (Nick-To co vyplní v tom poli) Nevíte jak na to ?
To snad není možný, že existují takový lidi co naprosto nic neumí, ale přesto se štvou do věcí ke kterým se nemají. Za den tu založí několik témat a furt od někoho požadují celou práci a k tomu zadarmo. Co ty jsi za člověka.
Dobrý den.
Jak změnit zápis, aby provedl zápis do buněk (doplnění), když bude nějaká hodnota ve sloupci 15 . (Tlačítkem)
Ve sloupci 15 mám vzorec =IFERROR(SVYHLEDAT(J2;datovepole!$C$4:$D$2000;2;NEPRAVDA);"") a doplní mi to jen když do...
Uplně by mi stačil.
Problem je, že když mam nějake obrazky nebo třeba ikony na svem web serveru, který jede a vnitřní siti, tak je nevidim.
Poslední příspěvek
Když potřebuji udělat nějakou jednoduchou stránku, tak se mi osvědčil Microsoft Expression Web. Je to velmi jednoduchý a intuitivní program i pro úplného laika, jako jsem já. Obsahuje i manažer pro odesílání hotových stránek přes FTP. Hotové se...
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně "rhsCZ". Paráda.
Dobrý den, po 5 letech chci zase udělat upgrade a pořídit nový stroj.
zde přikládám odkaz na sestavu a prosím o reakce, nebráním se změnám, rozpočet kolem 60 000.Bednu mam Fractal Design Define R6 USB-C, Black .
Poslední příspěvek
OK. Na desku stačí nahrát aktuální BIOS pomocí funkce flashback.
A nebo tam dát tuto desku?