instalace ZoneAlarmu

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

instalace ZoneAlarmu

Příspěvekod paul27 » 31 črc 2007 18:57

Dobrý den. Chci si nainstalovat firewall ZoneAlarm. Když jsem si stáhnul .exe soubor, tak jako první krok instalace jsou možnosti Download and install nebo Download only. Když dám download only, tak to po mě chce najít "něco" na diku (browse) a když dám vyberu zaSetup_en.exe, tak mi to napíše, jestli ho chci přepsat. Když dám ano, tak se "něco" začne stahovat, ale pak v pc nic nemám. Ještě jsem zapoměl říct, že když dám Download and install, tak mi to hodí chybu:

Sutup was unable to find the msi package or path
'http://redirect.zonelabs.com/redirect/route?mode=1&app=inclient&date=1&dest=stub&oem=1025&prod=0&lang=en&link_id=1'

Tak jak to nainstalovat?Kde je teda ten pravý instalační soubor?

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 31 črc 2007 21:28

Stáhni si to třeba tady. V prohlížeči máš nastavnou cestu, kam se ti soubor ukládá, většinou se tě to ještě zeptá, kam chceš stahovaný soubor uložit.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 31 črc 2007 22:21

Tak zase jsem se dřív zeptal, než přemejšlel. Už jsem na to přišel. Dík za odpověď.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 31 črc 2007 23:33

Dá se někde zjistit seznam aktualizací ZA? Nebo řeknete mi někdo, jestli se dneska (31. 7. ) aktualizoval?

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 31 črc 2007 23:59

firewall se neaktualizuje příliš často.ZA se sám přihlásí o aktualizaci.funguje to přeinstalací.ale žádnej problém.
navede tě.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 01 srp 2007 07:36

I přímo v programu je někde tlačítko aktualizace, když na něho klikneš, ZA vleze na net, zjistí, jestli je v aktuální verzi a pokud není, stáhne verzi nejnovější. Ale jak říká Baron Prášil, aktualizace jsou nečasté a pokud nějaká nová verze je, ZA se přihlásí sám. Takže bez buď bez obav. :wink:

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 01 srp 2007 10:56

Tak to jo. Já jen, že včera po instalaci se aktualizoval a pak večer jsem kliknul na Check for updates a nejdřív se objevilo to okno, kde se zjišťujou aktualizace a pak ještě jedno, který se mi teď už neotvírá. A tak jsem si myslel, že se mi ZA aktualizoval.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”